Plexit fölösleges políroztatni, szar egy anyag. Nekem is ő polírozta ki tavaly, de rá pár hónapra tele lett apró repedésekkel a felület, egy darabig jó volt...
Ott már én is políroztattam plexit. Nálam lakkozni(?) is kellene utána a felületet (legalábbis gyárilag van valami "réteg" rajta). Azért rákérdezek, köszi!
Pont most políroztattam ki a karcokat a pleximből egy szakival. Behívott a műhelybe körülnézni és láttam nála felniket is. Nem XXI. századi technológia, de lelkiismeretes kisöreg.
A karcos pleximet 2000.-Ft-ért csinálta meg.
VERES JÓZSEF
Szfv. Erzsébet u. 45 (asszem) Ez a műhely címe.
Tel száma: 0620/5727699
Egyedi tankpadot szeretnék csináltatni a motoromra, viszont a tankpad.hu-nál átmenetileg szünetel a rendelés (legalább 3 hónapja). Ismertek rajtuk kívül még valakit aki foglalkozik ilyennel?
Még valami...
felni polírozás kapcsán keresek egy jó szakit a környéken (gyárilag polírozott szélű a felni, csak kicsit fel kellene újítani). Aki ismer olyat aki elvállalná -rövid átfutási idővel- az ne tartsa magába!
Valami Himler, vagy Hitler, vagy ilyesmi a neve, ha jól emlékszem...
(sorry)
De hogy igaz -e?
Aztán ott ült egy faszi, horogkeresztes meg SS-jelvényes pecsétgyűrűkkel a kezén - azt állította, hogy épített Harley-ja van ismeri valaki?
A karcos pleximet 2000.-Ft-ért csinálta meg.
VERES JÓZSEF
Szfv. Erzsébet u. 45 (asszem) Ez a műhely címe.
Tel száma: 0620/5727699
Egyedi tankpadot szeretnék csináltatni a motoromra, viszont a tankpad.hu-nál átmenetileg szünetel a rendelés (legalább 3 hónapja). Ismertek rajtuk kívül még valakit aki foglalkozik ilyennel?
Még valami...
felni polírozás kapcsán keresek egy jó szakit a környéken (gyárilag polírozott szélű a felni, csak kicsit fel kellene újítani). Aki ismer olyat aki elvállalná -rövid átfutási idővel- az ne tartsa magába!
van esetleg valakinek kölcsönbe egy motoros aksi töltője? Vagy vállalna valaki egy bértöltést?
Köszi előre is!