Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szervusztok ! Sajnálattal jelentem be de Holnap ZÁRÓBULI a Race Café-ban ...Mindenkit szeretettel várunk...Iszunk ameddig a készlet bírja...
Plexit fölösleges políroztatni, szar egy anyag. Nekem is ő polírozta ki tavaly, de rá pár hónapra tele lett apró repedésekkel a felület, egy darabig jó volt...
Tele a sütőtököm!
Épített BMW-je van lánctalppal és géppuskafészekkel.
Van egy kis fekete keskeny bajsza is, nem?
Valami Himler, vagy Hitler, vagy ilyesmi a neve, ha jól emlékszem...
(sorry)
Nem ismerem a fickót.Csak amikor csavaraku-nál melóztam sűrün odajárt ,és nekünk is mondta hogy van egy Harley-je.
De hogy igaz -e?
Bicikli stimmel, a ruha asszem fekete volt, v szürke
Fekete ruhában van általában,És biciklivel közlekedik?
Ma bevittem a bőrruhámat a szakihoz, h alakítson rajta mert a Fogyjunk Le Projekt nem olyan ütemben halad, ahogy szeretném :D

Aztán ott ült egy faszi, horogkeresztes meg SS-jelvényes pecsétgyűrűkkel a kezén - azt állította, hogy épített Harley-ja van ismeri valaki?
Minden fórumlakó figyelmébe ajánlom,mélységes elismeréssel,és tisztelettel:http://sportmotor.hu/motoros_h...
Ott már én is políroztattam plexit. Nálam lakkozni(?) is kellene utána a felületet (legalábbis gyárilag van valami "réteg" rajta). Azért rákérdezek, köszi!
Pont most políroztattam ki a karcokat a pleximből egy szakival. Behívott a műhelybe körülnézni és láttam nála felniket is. Nem XXI. századi technológia, de lelkiismeretes kisöreg.
A karcos pleximet 2000.-Ft-ért csinálta meg.
VERES JÓZSEF
Szfv. Erzsébet u. 45 (asszem) Ez a műhely címe.
Tel száma: 0620/5727699
'reggelt

Egyedi tankpadot szeretnék csináltatni a motoromra, viszont a tankpad.hu-nál átmenetileg szünetel a rendelés (legalább 3 hónapja). Ismertek rajtuk kívül még valakit aki foglalkozik ilyennel?

Még valami...
felni polírozás kapcsán keresek egy jó szakit a környéken (gyárilag polírozott szélű a felni, csak kicsit fel kellene újítani). Aki ismer olyat aki elvállalná -rövid átfutási idővel- az ne tartsa magába!
Köszi Sanyi, közben megoldódott!
Jópénzért bármit!
melóba menet dobd be hozzánk és töltőre teszem.....
Sziasztok!

van esetleg valakinek kölcsönbe egy motoros aksi töltője? Vagy vállalna valaki egy bértöltést?

Köszi előre is!
Még nem..