Úgy néz ki, hogy a váz már ok. lesz. Mostmár úgy tűnik érdemes a cuccosba olajat venni, és lehet marad annyi, hogy ki lesz csicsázva, fényesre, szépesre. Április 18. az átadási dátum. Hát én is kíváncsi vagyok rá nagyon. Tudod az egyeztetési nehézségek, a költség hatékonyság, és a befektetői magatartás mind meghatározzák az eredményességet. Szerintem nagyon szép lesz. (Mekkora szövegem van! )
Közben ha minden jól megy, új feladat érkezik hosszú határidővel '01 FZS600 a kis kedvencem (Tutu figyuzz!) .
Jézusom Berber, mi a francnak tetted fel ezt ide?!
Pont ebéd előtt vagyok, most nem tudok enni a keserű gombóctól, ami a torkomban van azóta, hogy végig néztem ezt!
Volt a családban egy E kadett, amit 75.000 km-el sikerült megvenni. 1,7 isuzu diesel. Tettünk bele 70.000-et minden hiba nélkül. Eladtuk, sosem lesz még egy olyan király kis autónk:(
Már késő:) Úgy néz ki, megveszi egy kollegám/haverom, úgyhogy nem vész el, csak átalakul! Mondtam is neki, h ha akarja segítek neki megbütykölni a fűtésventillátort amit eddig lusta voltam kijavítani (nem megy az 1-es fokozat).
Hát nehéz szívvel adom el mert nagyon fasza kis gép, de kurva sok az újra az átírás regadó meg minden fiszfasz. Ezért is raktam fel ide is meg a céges hirdetőre is: nagyon jó lenne, ha ismerős vinné el-legalább néha látnám...
Ennyi idő együttlét után van szíved eladni? Én 16 éve birtoklok egy 1978-as évjáratú A U D I-t, már nem adom el. Inkább veszek mellé másikat, ha úgy alakul.
Mágneses tanktáskát láttam a lidliben, 6999Huf, sosem volt még ilyenem szóval nem tudom milyen
Nem hentereg valakinél egy M10x1.00 légtelenítő csavar? Annyira kéne, mint egy falat sör, vagy még jobban!
Köszi!
Régi szép emlékek...
Közben ha minden jól megy, új feladat érkezik hosszú határidővel '01 FZS600 a kis kedvencem (Tutu figyuzz!) .
Pont ebéd előtt vagyok, most nem tudok enni a keserű gombóctól, ami a torkomban van azóta, hogy végig néztem ezt!
Ezt én nagyon fontosnak tartom!
http://youtu.be/Z2mf8DtWWd8
Nem volvo?
Helyette Fiat lett.