Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyárival menj műszakira, az a tuti.
Kérdezd meg Fenyő urat csinál-e neked ilyet Józsimura felvarróval
Az "csak" 30.000.- Tényleges 79+2 azaz 81km/h-tól 45 pénz.
mit mondott a srác?
viszi a gépedet? vagy eljön megnézni?
Szeva kicsit csúszkáltam az udvarban marha jó volt.
Köszi, valahogy én is így gondoltam...
Üdv. Zoli!
Nézik!
A gyárit tedd fel mindenképpen ha mész, mert nem fogják átengedni.
Üdv!
Valaki megtudná mondani mennyire nézik műszakin a kipuffot...mert kiheggesztettem a dbkillert belőle...?
Viszont van egy gyárim is a motorhoz, amit megakarnak venni és addig nem adnám el ugye, ha baszakodnak műszakin...
Amúgy egy Remus GP van rajta, tehát szabványos (volt) meg minden...
Üdv!
help!

2004-es KTM SX 250, Kep nincs a mociról, éjjel lopták el várpalotán garázsból. Ismertetőjegyei:
- elöl fekete ktm sárhányó
- krom rezonator
- nincs rajta matricaszett, full narancssárga, kissebb matricak vannak rajta, pl GAS, vonalkod, ilyesmi.
- hátsó WP rugóstagból elment a gáz és az olaj is
- üléshuzat kiszakadva hátul, fekete szigetelőszalaggal potolva
- kipufogó minden felfogatásnál hegesztve, zajszűrő vége esztergált aluminium, ugy nez ki mint egy kis hamutartó. a zajszűrő palástja és a perforált cső között 2szálból font rézhuzal van alátétként
- motorban kb 0 kompresszio van, dugo, gyuru, hajtokar cserés
- uzemoramerő a kormanyon a szivacs alatt feher gyorskotozovel felfogatva
- fekete alubetétes kézvédő, szurke markolat
- hátsó kerék defektsprével javítva, gumik kb 30-40%-osak
- hatso lengokar és telo kozott a csapagy durvan kotyog
- elol teloharisnya kiszakadva

ha valakinek felkinaljak eladasra, alkatresznek, vagy barmit hall, hivjon, elerhetoseg az adatlapomon.
a tolvajnak: nagyon ugyes vagy, hogy egy leharcot motort sikerult ellopnod, faszkalap, a 3 stihlfureszt meg otthagytad, gratulalok .....
Köszönöm szépen!

Sajnos már az angol sem aktuális, úgy megijedt tőlem az eladó, hogy még az éjjel eltávolította az aukciót. Pedig de jó lett volna a Zetorra...
Benzingőzös jó reggelt!
Ha osztrák kapcsolat esetleg jó, abban tudok segíteni...
Minden 7en kint vok.
Üdv!
’stét!

Valakinek nincsen véletlenül angliai kapcsolata? Szeretnék venni valamit (bár egyelőre még erősen kérdéses a dolog), de nem küldik Mo.-ra.
Vagyis ez
ez
3mm vastag rugalmas cucc.
Ezt valami szakértőtől kérdezd.
múlt hét hétfő délután 50 helyett 76 a vásárhelyin

ez 45 ezer HUF? vagy több?
Na mi ez:headlight protektor
Ez a baj, hogy búra meg külön nincs. Ha meg nem kell senkinek, megmarad tartaléknak, látod még esnem sem kellett, hogy összetörjön a búra. Asszem rendelek headlight protektorokat a burára, mer drága mulatság egy csere.
Boldi barátomnál is van egy lámpa asszem 4 ezer csak annak is sérült a búrája sajnos
Még sehonnan, de van egy olcsó töröttházas lámpa, aminek ép a burája, azt lehet megveszem, aztán a kettőből megint lesz egy jó. Majd ha lesz rá fölös pénz, egyelőre nem erőltetem, de ha valaki harap rá, akkor egyből rendelem. Ritka ez a projektoros szar, nem nagyon látni normális áron sehol.
Hali
Most nézem felraktad a lámpát?Honnan szereztél rá búrát?
már rég nem csinálja...
De ő nem volt junioros, hanem most is az nem? Vagy kinek van még audija, aki már nem csinálja?
uhh bazmeg télleg
Na hali.
Felpróbáltam egy kicsit hosszú még megálmodom hogy mi legyen vele.
Ami a lényeg hogy a beszélt okosság meglegyen