Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De szééééép baúúúúxíííít!
"Adjon ide inkább pénzt és akkor én lemegyek egyedül holnap és maga meg itthon marad a fenébe' és azt csinál amit akarsz..."
Jajj Babi néni... Kösz, hogy nem mentük le a strandra, hogy rohadjon meg... Na hozzon kóbászokat, ne kerázzon anyám!
ullegyen
Dia menne csak még nem tudja mivel/kivel/hogyan… szóval a helyzet „lehetne egyel jobb de nem kegyetlenül kurva rossz, hanem aránylag szar"…ha a Matska elvinne akkor „nem verném agyon félig”
Maj’leszvalahogy…
beszéljük meg
ti hányan?
Dia,Matska,tikod,meg te?
Fenyő bari

dobom?
erről még beszélnünk kell!
valamikor majd felhívlak
Pont ilyen.
Sziasztok , tényleg ki megy?
Jó lenne
február 14 Pannóniaring Yeti race megint

jöttök?
Matska! a te blokkolód is ilyen?
Felejtsd el,ez baromság aranyáron!(Parasztámítás)
Ha látni akarsz komoly dolgot,ezt nézd meg!:
Európában ebből 2db van,az egyik karbon akrapovic gyári sponzoráció,a másikat én csináltam,savállóból!
Típus:KTM SMR450 supermoto.
Reméljük a legjobbakat. Szerintem jó eséllyel lesz 3-ik is.

Köszönhető az eröltetett svéjci frank hiteleknek. Sokan az embereket teszik felelőssé, de szerintem ez leginkább az államnak köszönhető, mivel a magas forint kamat miatt az emberek nagy része a kamatokat már a hitelfelvételkor se tudta volna kifizetni. Az meg hogy miért nem ojróban adósodtunk el köszönhető kb. ugyanennek. A hülye osztrák meg a német is leginkább a chf-et preferálta... Szal a hiba nem feltétlenül az emberek készülékében van, de sajna a buktát nekünk kell kifizetni. Az meg hab a tortán hogy a gyerekeim sokesetben megosztják az uzsonnájukat a többiekkel, mert sok kölök nem tud még egy almát se vinni magának...Éljen az új Magyarország!
hat hogy tetszett é, azt nemtom, mindig az az okosabb, aki a masik oldalan ul az asztalnak, ez volt a 2. kor, kivancsi vagyok lesz é 3. ...
remelem ..

na, ezt most olvastam, kurvara elszomorito egyben hihetetlen:

"A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége petíciót juttatott el az Európai Unió illetékes bizottságához - írj a szombati Magyar Hírlap. Egy törvény szerint december 1. és március 1. között nem lehet az embereket kitenni az utcára, ám ezt nem mindenki tartja be. A bankok eleget tesznek ugyan az előírásnak, egyes végrehajtó cégek azonban nem. Eddig 15 ezer kilakoltatás történt, jelenleg 740 ezer ingatlan áll végrehajtás alatt. A lakásuk elvesztésével veszélyeztetett banki adósok száma azonban meghaladja az 1,7 milliót."

hitel-hitel hatan, ez a vege, nagyon kemeny.
Az jó hír. Tetszett nekik a megoldás?

Hétfőtől Csütörtökig kint, a többi itthon.
ahoj, csutortokre kellett :-Ö
nemgaz, megoldottam ugyesbe, egy mondatot kerdeztek saprol asapban, hehehe, hogyan oldanam meg a bevezeteset, azt meg tultargyaltuk, szal eredmenye volt a benzinkutas brainstormingnak, ehhehehehhe.
kint vagy vagy nem kint vagy, ez itt a kerdes?
Ahoj,
nem találom a cuccot amit igértem. Majd összedobok egyet alkalomadtán. Mikorra köll?
jah, power bomb, a legenda ujjaszuletik, avagy hogyan tuningoljuk 4t motor feleslegesen. 4t vasat olyan alacsony hatasfokkal lehet tuningolni, hogy ezek a kis szarok aranyarban vannak, azt dob 1 loerot. ezeknek a kiputuning kimerul egy nyitott dobban eros tulzassal. viszont 2tnel mar egy tuningrezo akkorat dob a motoron, hogy mar vigyazni kell vele
egy forintot sem adnek erte
Nagyon komoly nézzétek meg

http://videa.hu/videok/jarmuve...
Ez valami alternatív rezonátor 4t motorok részére? A gázcsere segítése a funkciója gombolom.
Őróla beszélek, máshogy nem tudom a nevét
De itt is van róla egy kis iromány:
link
?
Magyarországon-Magyarul beszélünk! :-)
Mi is ez?(Lehet,hogy már százat is csináltam,csak nem tudom mit jelent az amerikáner nyelven?!