A beépített napszemüveg nálam elég sokat nyom a latba. A Cabergről nem hallottam túl sok pozitív véleményt (idáig), a V2X viszont kimondottan szimpatikusnak bizonyult amikor felpróbáltam. Az exo1000 is kényelmes volt, a szűk "bejárat" fel sem tűnt (az FS10 fel-levétele hasonlóan fülszorongató mutatvány). A Shoei sajna nem gyárt napdózeres kupakot, ezért került az uccsó helyre. Itthon max. próbálni fogok, kintről jóval olcsóbban megszerzem. Az a baj menet közben derül csak ki mennyire zajos. ill. huzatos.
Wazz most asszem ha rákeresel neten ilyen 70környékén van szép fényezésű RAIDII (ami115volt) XR1000-ből meg láttam 79ért (120-135 között volt kb), a scorpiont hosszú távon ki kellett volna próbálni, nekem nagyon nehezen jött fel a búrámra csak ennyi volt a bajom, de beépített szemcsis...én a shoei-eket ajánlanám ennyiért...megugye a bikers13-ba volt sima V2-es matt fekete caberg, az volt a legkényelmesebb eddig amit próbáltam, és nem recsegett mint a többi, beépített szemcsis, 30-35 körül, és teszten 4-5 csillagos asszem...
Jut eszembe! Ugye régebben te nézegetted az exo1000 kupakokat? Vélemény? Egyszerűen nem találok olyan bukót ami minden szempontból megfelelne. Az FS10-et jövőre szeretném lecserélni. Idáig a Caberg V2X Carbon meg a Scorpion exo1000 ami a kalapban maradt, de nem vetettem el a Shoei xr1000-ret sem. Nem lehetne ezeket összegyúrni?
Melyikre gondolsz? Pesten keresztül az M3-ra (Petőfi híd, Ferenc krt., József krt., Dohány u., István u., Ajtósi Dürer sor, Hungária, M3)? Milyen kereszt? Ez megkevert.
Jut eszembe akartam kérdezni, hogy voltatok-e a zősszel ezen az útvonalon mikor M3 fele mentetek mert én most hogy arra jártam meglepődve tapasztaltam hogy ez a szakasz (főleg kereszttől vissza)hibátlannak mondható...én hüle meg azért nem merészkedtem rá mert úgy tudtam hogy csúszós rossz minőségű, meg hogy felszokták szórni a kanyarokat...Egy cimbora swiftjén csak annyi áll, hogy "és félünk"...részemről igaz volt..de még autóval is megéri
Májámi bícsen ilyen kurva szar időt...csípős csili idebent, csípős hideg odakint, de kurva egy csípős napunk van ma nemigaz mehmeh
persze....
eladó