Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsíros kenyeret nem főzöl?
Ez két Matska!
Ki van ám halva a fórum vaze...
Sziasztok,
Fehérvári voltam és leköltöztem Szabadbattyánba. Mivel itt van Köszárhegyen a crosspálya, igy mindig hallottam hogy a srácok szurják, igy megjött a kedvem, hogy ki kellene probálnom a motorozást. Vettem egy régi DT 125-öt turázni meg motorozgatni. Mivel itt szinte senkit nem ismerek, igy egy kicsit unalmas motorozgatni, persze jo dolok, de ha találnák társakat, sokkal jobb lehetne, és többet is kint maradhatnák. Nos amiért is irtam az az, ha netán valaki ezen a vidéken motorozgat az erdöben, a földutakon, és nem bánná ha csatlakoznák, kérem írjon vagy jelezze. Felhívom a figyelmeteket hogy kezdő lennék! :D
További szép napot
Üdv.: István.
mert még tökön babon nem mentem el odáig és nem tudom hogy merre kell menni
Profi szakács vagyok! Cserébe kapsz majd rántottát, bundáskenyeret, esetleg főzök neked virslit. Ezek egész jól mennek.
Tzakit!
Báááááááááá! Hüdedurvaa!
Az megoldható. Látod, jó az öreg a háznál. Gép kikapcs, én meg alvadok. Cakát (meg rémálmokat )!
Vigyázz mert macska megy a füledbe! Pizzamaradékot majszolok. Nagyon ügyesen kented ki a tepsit mert hidegen is ropogós a tésztája
Sajnos XP alatt nem megy... Legfeljebb ha beizzítod az öreg Siemenset.
Valamikor meccselhetnénk egyet a Worms Armageddonnal. 1000 éve nem játszottam vele. Bombaaaa jöööön....oooóóó...árulóóó.
Asztal? ágy + noti. Így legalább nem megy szálka a fülembe ha menet közben bealudnék. Írom a listát, hogy mit kell még beszerezni tavaszig.
A Dissection-től kérném a "Worms in my vomit" című számot.
És nem nyomta a fejed az asztal?
Halkabban vazze' már majdnem aludtam.
Ha netán atomot dobtak Fehérvárra hogy lehetséges, hogy én még élek és virulok?

MZ/X, MZ/X, JEL-KEZZ!
Akkor a hátsó ülésre felpókozhatsz egy Trabantot!
ja mondjuk a BMW célközönsége lehet hogy erre is tart igényt...
Voltam olyan hülye és azt hittem az S1000RR reklámja mögött nem csak a (szokásosnál is gagyibb) marketing szar lapul és ráklikkoltam nesze nekem:
"Gyorsításkor az S 1000 RR-hez ugyancsak extrafelszerelésként kínált, elektronikus vezérlésű kipörgésgátló jelent óriási nyereséget az aktív biztonság terén." érted...
"Az említett műszaki kihívások és a csupán négyévnyi fejlesztési idő miatt elengedhetetlen volt a CAD-technika (Computer Aided Design) és a legkorszerűbb számítási módszerek, köztük aerodinamikai számítások alkalmazása." mindez az úr 2009-edik évében...

de a legjobb hogy következő adatok szerint nyugodtan hurcolhatok vele több mint fél tonnás utast...fasza

Max. össztömeg (kg) 820
Önsúly üresen/feltankolva (kg) 204

http://www.bmw-motorrad.hu/mod...
Ezt várom én is, bár az én téligumim nem egy bajnok. Inkább a quadhoz kéne a hó meg a jég.
Kurvajó az a pipő!
Jöjjön is legalább élvezetes lesz az autózás is. Úgyis olyan téligumit sikerült venni picsapénzért, hogy már napok óta huhogok, hogy milyet ragad még ilyen hideg redva úton is. A forgalom többi résztvevője lassított felvétel pedig csak 0,052kw/kg áll rendelkezésre.