Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szíjje vagyok fagyva, épp engedem magam kifele.
dominyoooooo, nagyon el vagy tunve! van kockafej topic, nyomom is rendesen, kivancsi vagyok ÁszTamás mikor jelenik meg benne :-)
dobd fel az aproban dobozok koze, hogy keresed az arcot, ennyi, biztos itt is van fent hirdetese. hamar meg lehet talalni :-)
Fasza, Kösz az infokat...
felhasználó név alapján meg máshol nem találom ugyhogy...

u.i. a "csillag" mindent elárul
ráadásul miota megvették a dél-afrikai zs**k mar feltoltesi dijat is kell fizetni, meg a minimalarert is, stb ... szal mádzsárószág, ők így szeretnek :-)
vagy: jöttünk, láttunk, sittre mentek!
vehehehhe
Azt csak vásárlás után kapod meg. Féltik a forintjaikat az uzsoravateránál.
Szervusztok, tudnátok ajánlani esetleg valakit aki egyedi csomagtartó-konzolok kialakításával (is) foglalkozik?

Esetleg ha valamely kedves forumtag aki vaterán regisztrálva van, megtudná nékem mondani a lenti felhasználó elérhetőségét azt megköszönném, bár nemtudom hogy elérhetőek-e ezek az infok...
http://www.vatera.hu/motor_cso...
Jól táplált cicc
Nem a mienk, csak napjában egyszer megjelenik, azt kaját puncsol, anyám meg tutujgatja.
nézd már de édes van macsekotok? Mari megint befogadta vagy mi?
Ülj ki a hóra, az majd lehűt. Hol van még a.... Bár neked könnyű, ott van a bokorugró.
Nagyon szép látom most tanítjátok járni.
Én 10w50-ben sütném,és csakis Castrol Power-1 ben!
Ha megküldtem,tőlem is ezt kapta kb 120fokon!(Nyári gondolatok........ ...............
igazi nagyarc ....
Nédmá milyen macsekunk van.
halálunalom van gyermekeim, .... veeeeee, de utálom a telet .....
Igazad lehet nem vagyok valami nagy szakács, legközelebb majd jobban figyelek.
Lépek is kajálni, megjött az étvágyam.
Ne kekeckedj!
Mert nem figyeltél a viszkozitásra! A halrudacskát 80W-90-es váltóolajban kell sütni és szigorúan ásványiban. (A szintetikus kaják nem jók). A kenyeret meg körfűrésszel próbáld. Menni fog.

Üdv,
Dzsémi Zolivér

Te csak menj , azt perecelj . Akartam már kérdezni, hogy bírja a technika a hajigálást? Váz, futómű bírja?
vagy oda hegesztem én!
ingyen!
hali skacok...vettem egy dobot de nincs hozzá bilincsem....mitévö legyek?
Az enyém szebb!

Próbáltam már, de a kenyérszeletelésnél elakadtam. Adhatnál valami tippet, mert a láncfűrész nem az igazi. Múltkor halrudacskát (természetesen mirelit) rántottam, azt írta olajban kell kisütni, én tisztességgel meglocsoltam 15W50-nel, de nem volt valami finom. Írtam is a gyártónak, hogy dugják fel valahová a rudacskáikat, ilyen sz@rt rásózni az emberekre…