Találtam egy 10R '06 radiálpumpát 70$-ért... Aztán meg találtam kérdezni az embört, hogy mennyiért küldené Magyarba. 45$! Ne nézzen már madárnak baszki, nem hűtőszekrényt rendelnék...
Ugyanolyan nyereg kerül rá mint a gyári csak ez egy sokkal könnyebb hatosról van. Nagyon másfajta nyerget nem is tudnék rárakni. Csorgattam a nyálam íbéjen MV Agusta 6 dugós nissin-re, de annak érthetetlenül 75mm a luktávja, meg 6 dugattyús nissin-re 7RR-ről, de az meg 250 font
Én is bízom benne, főleg mivel vagy 50 kilóval könnyebb a hatos mint az enyém, remélem még nem égtek el a karmantyúk benne. A menetről meg feltételezem hogy jó benne.
A pincébe nálam is figyel pár cucc, pl. egy félig gittből álló FZS 600 tank, egy repedt Grimeca felni és még sok hasonló "hasznos" cucc. Mindegyikhez köt valami emlék, nincs szívem megválni tőlük, egyelőre még nincsenek útban.
Nem írtad... Az a 636 ott figyel egy ideje, csodálkoztam is, hogy még senki nem csapott le rá, ha sikerül megcsípni egy ilyet akkor szólj, a 2003-2004-es széria az egyik kedvencem.
hát igen azt csinálják.Azért is határoztam úgy hogy amit tudok bontok és olcsóbban adom hogy akik nem tudják megengedni maguknak a magas árat azoknak ugyanazt tudjam adni olcsóbban elvégre összetartó banda ez a motoros társadalom Most mondok egy példát:lekérdeztem a bontókat és egy zx6 (99)évj hűtőért 47-55 közt kérnek:Én azért csak 30 ezret.Lámpáért 50 kérnek én 35 ezret és még sok alkatrészre mondhatnám azt hogy olcsóbb.A bontók 3-4 szeres haszonnal dolgoznak!
igaz, hogy ritkaság, de nem fizetek érte antik árat. egy font minden egyes évért