Voltunk Székesfehérvár - Veszprém - Zirc - Csesznek "túrán". Nem volt hosszú, de annál élvezetesebb kis kerülő volt ez. Majd Fega is biztos nyilatkozik, hogy milyen volt. Én nagyon élveztem. Most jó éjszakám lesz, mert motoroztam egy jót.
gyere be hozzám a céghez
ott áll a két motorom
mindig megkérdezik,hogy mekkorák
mondom 600
jaa,azért van ráírva?
és még jópár kérdés,amit inkább majd szóban,mert lusta vagyok leírni
milyen lehet a 700as ducati? Bírom amikor tőlem is kérdezik a nagy motorszakértők, hogy ez hányas? 700-as? 7R érted, az 700-as, mer olyan sok 700as motor van. Meg amikor mondják hogy van az ismerősömnek is egy motorja, nem kicsi, már ilyen 500-as
Mer mondom az nagy?
Hasonló
Egy vidéki főiskolán tanítok, és sajnos egyre gyakrabban meggyőződöm arról, hogy a diploma és az intelligencia (ész) nincsenek köszönőviszonyban sem...
Zh-t írattam az elsősökkel, és már a terembe belépvén kiszúrtam magamnak egy "kislányt", aki tök pinkbe öltözve (már ha az ruha volt rajta!), műkörmeivel a tollba kapaszkodva (alg tudta fogni), púderezte az orrát! Hát...nem mindegy, hogy ír 0 pontos zh-t az ember lánya! Látszott rajta, hogy baromira izgul, csak nem tudtam, hogy a kérdéseket várja ilyen izgalommal, vagy hogy kibírja a körme, anélkül, hogy lepattogna a lakk, esetleg sietne szolizni. Ja, a mobilja is rózsaszínű volt, és a hajában is volt egy-két rózsás árnyalatú tincs.
Na, miután "kigyönyörködtem" magam, mondom, írják fel a papírra, hogy NÉV, SZAK..és éppen folytatnám a sort, mire a kislány megszólal: Elnézést! Évszak? Na, gondoltam, nagy az Isten állatkertje, kicsi a kerítés, persze a többiek sírva röhögtek, ő meg abszolút nem értette, hogy min.
Mondtam neki, hogy igen, az évszakon kell felírni, a hónapot, napot, Duna vízállását Paksnál, a Barátok közt tegnap esti epizódjának 5 soros összefoglalóját és a műkörmöse mobilszámát...
Gondoltam, ennyi baromságra csak veszi a lapot...tévedtem, csak az tűnt fel, hogy míg a többiek a kérdésekre várnak, ő már buzgón ír, és láss csodát?! minden adatot megkaptam, kivéve a vízállásjelentést, mert arra azt írta: "Tudom ám, hgy ez beugratós kérdés, mert Paks a Tisza mellett van."
Feladtam. És már nem röhögök, amikor ezt a történetet mesélem. Diplomája lesz.
Nem bántom már többet... nem tehet róla...
Saját bevallása szerint amúgy értelmi színvonala átlagos... erre én: szerintem inkább művelt... Művelt, mint a szántóföld!
Hóóóó felvett msnre az Atomfizikus hölgy, hogy leosszon!
Pár ínyencség:
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:39 brunobiaggi ):
*ezért szokás h hülye motorosok
Az Animal Planet bemutatja: brunobiaggi™ says (14:39 brunobiaggi ):
*Köszönjük Emese:D
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:39 brunobiaggi ):
*Kata vok
Másik:
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:31 brunobiaggi ):
*haverék szoltak h ne nézzem el lépjek fel ellene
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:32 brunobiaggi ):
*Ez meg előitéletes dolog
*kötekedni
Az Animal Planet bemutatja: brunobiaggi™ says (14:32 brunobiaggi ):
*na akkor lépjél fel ellene, és írjál helyesen meg érthetően
*ha megnézed nem én vagyok az egyetlen aki ezt szóvá tette
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:32 brunobiaggi ):
*Nem tehetek róla h te meg 1 ,2 balfasz nem érti
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:33 brunobiaggi ):
*olvass a sorok közt
Best of beszólása:
Az Animal Planet bemutatja: brunobiaggi™ says (14:40 brunobiaggi ):
*ú te nem gondoltál arra hogy elvégezd az általános iskolát legalább levelezőn?
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:42 brunobiaggi ):
*Neked meg olyan vastag az arcodona bör mint az öreg országút
*VASTAG
[/c][/i][/c=4](*)[ P ][ A ][ N ][ D ][ I ] (*)[/c=4][/i][/c] says (14:43 brunobiaggi ):
*Mert mindig csak rakódik.
Az Animal Planet bemutatja: brunobiaggi™ says (14:43 brunobiaggi ):
*Jó beszólás volt, tied az Oscar! meg a dzsecki
Voltunk Székesfehérvár - Veszprém - Zirc - Csesznek "túrán". Nem volt hosszú, de annál élvezetesebb kis kerülő volt ez. Majd Fega is biztos nyilatkozik, hogy milyen volt. Én nagyon élveztem. Most jó éjszakám lesz, mert motoroztam egy jót.