Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet, hogy esetleg dzseki-t akart írni? Ojjjan rosszindulatú vagy tesókám. . .
Kedvencem az első videójában: Dzsecki! ez a JETSKI akart lenni, de gondolom oda még ennek a híre nem tört be.
LOL! Igaz. Elevesztem a részletekben. Van egy bikája, aminek van egy ferrárija. Vagy ferrárinak hívják a bikáját? Akkor ez már animalsex.
Van a bikájának egy ferrárija, a technikája jó lehet.
A felét senem értem.
Nembaj az. De képzeld, ha a beszédmódja megmutatkozik a technikájában is. . . Asszem lefosnád a bokád te is.
Miről is ír? Valahogy nem bírtam kihámozni. Hiába no... Én csak egy idióta programozó vagyok, nem értem a hángérien szleng nyelvtet.
Pezsgőfürdő.

Ez kezd 18-as karika lenni, de sebaj!
Mindent vivő hozzászólása:
10 Szöketündér - ma 13:19

Nekem semmi problémám nincs a kis kötekedésekkel én jól viselem azokat is nem lehet minden ember egyforma,tudom mert unalmas lenne az élet.Nem mondom h sa...lom mert akkor hazudnék.Én ien vok akinek nem kenyere ,akkor hát nem.Ki nem sz...le.Ennyi. "kykee" tudom h minden motorral lehet csak gyakorolni kell.Küll pedig csaka gépek nem hibáznak én szerintem ember vok :P.Ez benne vana pakliban.Meg nem mondom ki mert szerintem mindenki tudróla h VÁLÓGATÓS K..VÁNAK HOL A HELLYE.nekemj meg eza véleményem.Nagy emberi Tévedés az előitéleteskedés,meg ismeretlen emberekkel bun..zgatni.De az emberiség évek aladt nem változik.Nagy hiba.

? ? ?
Hogy mit üzennek anyádék?
LOL! De még úgyis nekiállna hablatyolni képzeld mi lenne...
Tele szájjal?
Na igen, csak meg ne szólaljon.
Nekem mindegy hogy csinálja a lényeg hogy előbb-utóbb kemény legyen.
Lóf@xot aztat! Méghogy betontkeverni. Kiskanállal nekiállna a betonkeverőben a hozzávalókat kevergetni, vagy kézzel forgatná a betonkeverő tárcsáját.
Betont keverni. Arra korlátozottan még én is jó vagyok.
de hogy mire? ...
hehehehhee
Ha titkárnőnek nem is, de valami másra jó lesz tán...
Örülj neki, hogy a sofőrt nem schoffőer-nek írta.
Öcsém ezt nem hiszem el...
Bizonyos Szöketündér videókat rak fel de olyan általános iskolásokat megszégyenítő helyesírással hogy az már fáj!

BEST OF rovat következik:
Először is, a nevét sem tudja jól leírni... SZŐKE! hosszú Ő!; igy--ÍGY; kel--KELL; kökemény--KŐKEMÉNY; beválaltam--BEVÁLLALTAM; gépröl--GÉPRŐL; bepotlom--(ilyen szó nincs is max így)BEPÓTOLOM; erös--ERŐS; hangal--hanggal; ledt--(?)lett!; sofför--SOFŐR; nö--NŐ; imelödt--(?)MIELŐTT; ir,irom--ÍR, ÍROM; oat--olyat; és a többi szlenges faszágot nem is említem.

Az új videójánál a kedvencem: évlyáratot vedtem ien meg van még ott egy naha, ami gondolom noha akart lenni...
csak azzal meg nem mosnak motort
Én ott leszek. Főleg azért mert akarok pár cuccot venni tőled.
Sziasztok!

Szeretnék meghívni minden motorost a IV. Jótékonysági Motoros Találkozónkra, Nemesvámosra!
(Veszprémtől 5 km)
Időpontja augusztus 14-16, péntek délután 2-től vasárnap hajnalig!
Helyszín a nemesvámosi focipálya.

Lesz sok program: Felvonulás, Streetfighter show, Tűzzsonglőrök, Erotikus műsor, Rekeszmászás, Bungee Run, Sörpörgő és egyéb vetélkedők, Iszapbirkózás, Vizes póló verseny és hasonló mókák…

Péntek este fellép a
Big Gun – AC/DC tribute zenekar –
More Drive – Thin Lizzy tribute zenekar –
Black Szakadt – Black Sabbath & Iron Maiden tribute zenekar –
COOL HEAD KLAN
Majd buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval….

Szombat este
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Koncertek, majd a StormRider zenekar zenél hajnalig.

A rendezvény bevételével a veszprémi BÉBI KORASZÜLÖTT MENTŐ ALAPÍTVÁNYT támogatjuk! Hideg sör lesz, a hangulatról a Defekt Vámosi Motoros Egyesület gondoskodik!
Sátorozási lehetőség biztosított!

Beugró: 1 nap 1500 ft, hétvége: 2500 ft.

Mindenkit szeretettel várunk!
De van. Csak azt vizes lemezvágónak híjják. (pl.lsd: OCC)