Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé' csak menjen! Nem szeretnénk ha fénnyel működő blokkod lenne... (Különben mi a francnak nézne ki a hajtókar a blokk oldalán?!?)
Na amíg tik itten randiztok, én összecsavaroztam a motort, amit tegnap &rash barátommal nem húztunk meg, na azt most meghúztam, szóval teljesen kész a pipi, már csak egy hátsó féket kéne belőnöm rajta mert az útközben megszűnt létezni! Tán bubis lett... Na de elvileg holnap-holnapután gyün az OLAJ azt már röfög is a varacskos. Ha meg csörömpöl akkor meg majd pár kilóméter után kezetfogok a hajtókarral. Így döntöttem. Ha jó jó, ha nem akkor meg így jártam, és akkor elkezdek gyűjteni egy másik blokkra...
Tartalomhoz a forma...
Nem futunk össze valamikor? Egy bambi mellett dumálhatnánk.
Te Zoo! Benézted az előzményt, ezt a tartalmas hozzászólást nekem címezték.
Visszapattantam motorostól de állva maradtam!
Ez az igazi Airfield Fighter stílus
A te brékelésedet is meg néztem volna!
Nem, így a Honda Hornet született!
Így születhetett a stuntriding?
motoron ülve 140-nél is
Annyira nem vicces a dolog... Szerintem egy darázsfészekkel a gatyádban még hajlott korod ellenére is eldobnád a járókeretet és úgy táncolnál, hogy Májköll Fletlí sírva hazaszaladna
a budapesti köcsög nagy vihart kaptam el Rammstein barátommal együtt
feljött a szennyvíz a csatornából,annyi eső esett
a lábtartó felett volt a vízszint
Mi lett a GYP köridő? Én épp leáztattam a 20 éves koszt...
Lefokoztál nem rendes marhává? Ezt bóknak veszem!
Már csak te hiányoztál onnan...
Nyugi, nem szerzett akkora örömet.
Nem vagytok nagyok! Ezért vittek oda "rendes"marhákat.
Hát még annak hogy örültél volna ha az a darázs lejjebb talál telibe! Egyébként ne panaszkodjál!
Nemá! Odavitték a csordát? Én még sose láttam ott olyat! Csak mi szoktunk ott marhulni!
Roppant élménydúsra sikeredett a délutáni motorozásunk. Először is valami filmforgatás (vagy mi a szösz) miatt elzavartak minket a kedvenc fényképezős helyünkről. Sebaj, irány a Bruno által említett csákvári reptér. Ott sem jártunk szerencsével, szürke marhák legelésztek békésen rajta. Egy kis kerülővel hazafelé vettük az irányt, majd Vértesacsánál megálltunk, hogy motort cseréljünk a Matskával. Miközben kászálódtam lefelé a motorról, megcsípte a nyakamat egy darázs. Ennek örömére nekiálltam, hogy megszabaduljak a bőrdzsekitől, közben a kis rohadék beszabadult a pólóm alá és még 3 helyen megcsípett. Mivel az út szélén nem szerettem volna egy sztriptízt lenyomni, így kénytelen voltam bekéredzkedni egy házhoz, hogy megszabaduljak a pólómban rejtőzködő darázstól. Szerencsére egy nagyon aranyos házaspárt sikerült kifogni, a végén még almát is kaptunk. Régen örültem már ennyire a hazatérésnek…
Az munka! Biztos ráddudált egy kisnyugdíjas!
Amúgy a Laci tegnap mondta hogy ő menne!
Szebúúsz