Na amíg tik itten randiztok, én összecsavaroztam a motort, amit tegnap &rash barátommal nem húztunk meg, na azt most meghúztam, szóval teljesen kész a pipi, már csak egy hátsó féket kéne belőnöm rajta mert az útközben megszűnt létezni! Tán bubis lett... Na de elvileg holnap-holnapután gyün az OLAJ azt már röfög is a varacskos. Ha meg csörömpöl akkor meg majd pár kilóméter után kezetfogok a hajtókarral. Így döntöttem. Ha jó jó, ha nem akkor meg így jártam, és akkor elkezdek gyűjteni egy másik blokkra...
Annyira nem vicces a dolog... Szerintem egy darázsfészekkel a gatyádban még hajlott korod ellenére is eldobnád a járókeretet és úgy táncolnál, hogy Májköll Fletlí sírva hazaszaladna
a budapesti köcsög nagy vihart kaptam el Rammstein barátommal együtt
feljött a szennyvíz a csatornából,annyi eső esett
a lábtartó felett volt a vízszint
Roppant élménydúsra sikeredett a délutáni motorozásunk. Először is valami filmforgatás (vagy mi a szösz) miatt elzavartak minket a kedvenc fényképezős helyünkről. Sebaj, irány a Bruno által említett csákvári reptér. Ott sem jártunk szerencsével, szürke marhák legelésztek békésen rajta. Egy kis kerülővel hazafelé vettük az irányt, majd Vértesacsánál megálltunk, hogy motort cseréljünk a Matskával. Miközben kászálódtam lefelé a motorról, megcsípte a nyakamat egy darázs. Ennek örömére nekiálltam, hogy megszabaduljak a bőrdzsekitől, közben a kis rohadék beszabadult a pólóm alá és még 3 helyen megcsípett. Mivel az út szélén nem szerettem volna egy sztriptízt lenyomni, így kénytelen voltam bekéredzkedni egy házhoz, hogy megszabaduljak a pólómban rejtőzködő darázstól. Szerencsére egy nagyon aranyos házaspárt sikerült kifogni, a végén még almát is kaptunk. Régen örültem már ennyire a hazatérésnek…
Ez az igazi Airfield Fighter stílus
feljött a szennyvíz a csatornából,annyi eső esett
a lábtartó felett volt a vízszint
Szebúúsz