Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincsmit! Ha kész lesz a motor intézhetnénk egy tömeges megmozdulást is odafelé! Lehet gyorsulgatni is, kicsit szar a beton de jó hosszú egyenes van, 750es mozdony zxr-el le lett tesztelve általam a 270es végsebesség ott, tehát lehet azért menni!
Ezt megnézem magamnak a 7végén! Köszi!
A kollégám is oda jár.
Annak biztos nem tudnék ellenállni.
És ha tudok neked intézni egy AK-t?
Már nem játszom, fegyverem sincs már, csak egy használhatatlan spring HK USP. Skorpióm volt, marui de nem aeg. Annak idején a maruzen gázos blow back-es skorpiójára voltam ráálva. Irdatlan pénz egy normális aeg is. De nézőnek vagy fényképezni elmennék valami közelebbi játékra.
Tomi airsoftozol még? Én a felcsuti D-day után nagyon rá vagyok állva a dologra! Ha lesz pízem veszek valami skulót is amivel seggbelövöldözhetem a csapattársaimat (is)... Jövő hónap végén lesz Császáron egy 3napos kúvajó, nagy játék 200 emberrel! Nem jösz? Épületes járműves ottalvós halálos 500fps-es...
KÖSZIDANKE!
De! Helyesbítek! Nincs tábla! De még csak nem is Börgönd!
Csákvár-airport! Zámol után is le lehet menni (ha csákvár fele mész akkor jobbra) meg a zámolyi elágaó (körforgó) után szintén jobbra csákvár felé, és ott majd eg pusztai buszmegállónál be jobbra, a földúton.
A felsőkincsesi laktanyában akartunk fényképezni a romok között de már azt is lezárták a mocskok... Baglyas hegy felől meg csak bokorugróval lehet bejutni, utcaival kicsit nyűgös...
Úgy tudom őrzik a placcot. Mi airsoftozni jártunk oda régebben. Én is akarok valami faintos művészképet a gépről...
Golyóálló mellény, esőköpeny!
Hátsón lőnek a paintballosok
Tudom, emlékszem rá. Valamikor visszamegyek...

Most viszont hazafelé veszem az irányt.
mióta nem ejtőernyőzök,nem járok ki
meghát minek mennék,ezek a gecik kibasztak onnan minket...
nem tudom,h simán bemehetsz-e,erről Brúnót kérdezd,mert ezek szerint ő még előferdül ott...
Ja...még valami...ez lezárt terület és settenkedni kell vagy simán körül lehet nézni? Én pl. csak fényképezni szeretnék.
Ez a volt helikopáterbázis... Tudod, a laktanya másik vége mint ahol mi kis tudatlanok megfordultunk a "Magánterület, ne menj be b+" tábla láttán.
el nem hiszem

csak tessék
A "nyűgözőkre" már rá sem merek kérdezni.
Köccc!
a nyűgözőknél
Ettől nem lettem okosabb. Melyik részen van?
börgöngócia
Mikor hívhatlak?
Jó kis vidi! Merre található ez a placc? Nem tudom hova tenni, a környék sem ismerős.
Persze,hogy megyünk!Csak a másik irányból!