Még nem gyűröm, mert kevés benne az olaj. Beraktuk, első indításra eleinte jól járt, aztán oldalsztenderre raktam és ott már kevés volt neki a ganyé aztán becsörömpölt a vezérműláncnál. De nem járattam így sokáig csak pár másodpercet tehát szerintem nem csináltam bajt. Úgy tűnik jó lesz a blokk, kvülről is jobb állapotba van mint az enyém volt. Tehát megéri bele olajat venni aztán majd még kiderül mit mutat. Egyelőre még nem vagyok nyugodt teljesen.
hi. sima ügy, inotán ahol véteg ér a 4sávos, és megy be palotára az erőmű előtt, ott kell lefordulni, látni is a dombokat, a képeken szereplő domb a 2. szóval a hátsó, simán oda lehet menni még gyorsaságival is. este 6 után vagy hétvégén ajánlott mert melóznak rajta, meg radioaktiv is, szoval királyság :-)
Cső, faszogányos ez a salaktéma . Ide könnyen ki lehet jutni utcai motorral? na nem mászni, hanem egyet nézelődni, én még csak vonatról láttam ezeket a történéseket...
Tudom, hogy régi, de megint szerzett pár vidám percet…
11 legrosszabb dolog ami történhet veled motorozás közben
1. Ugratáskor a protézised kiugrik és elgurul a sisakban, majd minden gyorsításkor tarkón harap.
2. A házilagosan készített chopperen annyira hátra kell dőlnöd, hogy csak periszkóppal látod az utat.
3. Vagánykodásból a siófoki szállodasoron full gázzal indulsz, csak azt felejtetted el, hogy előtte a villanyoszlophoz láncoltad a mocit.
4. Egykerekezés közben éjszaka kikanyarodik eléd egy kamion, mert nem látja az első lámpát.
5. Mosolyogva, nyitott sisakkal belemotorozol egy méhrajba. Mire kijönnek a mentők, a fejed annyira feldagadt, hogy lángvágóval szabadítják ki.
6. A pusztavacsi motoros találkozón egy rocker félbehajtja a Babettádat.
7. Az autópályán a motor 180-ra gyorsul fel, te viszont csak 50-re.
8. Véletlenül a hamutartó helyett a nyitott benzintankba hamuzol.
9. A McDrive helyett az autómosóba hajtasz be.
10. A tárcsafék feltekeri a hajad ezért minden gázadásnál ötszázszor fejeled le a műszerfalat.
11. Egy gólya kenődik fel a motorosszemüvegedre.
nem utcai gépről van szó, szóval busznak nem mennék meg amúgyis van annyi eszem hogy 0 fékkel nem indulok el. Mondjuk motorfék azt van, ha elengedem a gázt megáll a kerék...
Valaki ma jön Citadella gurulásra?
11 legrosszabb dolog ami történhet veled motorozás közben
1. Ugratáskor a protézised kiugrik és elgurul a sisakban, majd minden gyorsításkor tarkón harap.
2. A házilagosan készített chopperen annyira hátra kell dőlnöd, hogy csak periszkóppal látod az utat.
3. Vagánykodásból a siófoki szállodasoron full gázzal indulsz, csak azt felejtetted el, hogy előtte a villanyoszlophoz láncoltad a mocit.
4. Egykerekezés közben éjszaka kikanyarodik eléd egy kamion, mert nem látja az első lámpát.
5. Mosolyogva, nyitott sisakkal belemotorozol egy méhrajba. Mire kijönnek a mentők, a fejed annyira feldagadt, hogy lángvágóval szabadítják ki.
6. A pusztavacsi motoros találkozón egy rocker félbehajtja a Babettádat.
7. Az autópályán a motor 180-ra gyorsul fel, te viszont csak 50-re.
8. Véletlenül a hamutartó helyett a nyitott benzintankba hamuzol.
9. A McDrive helyett az autómosóba hajtasz be.
10. A tárcsafék feltekeri a hajad ezért minden gázadásnál ötszázszor fejeled le a műszerfalat.
11. Egy gólya kenődik fel a motorosszemüvegedre.
hajrá! akkor ma már gyűröd vele az aszfaltot?
Szerintem ezt ne itt...
Egy ismerős érdeklődött, hogy lehetne-e neki műszaki. A probléma az hogy kopott az első féktárcsája.
Köszi
Egy próbát megér a sürgetés, csak aztán nehogy valami más kerüljön a csomagba.
Elgondolkodtató a felelősségérzet teljes hiánya...