Nekem egyszerű halandónak, szabad lesz majd úgy eltávoznom, hogy ne tudjam mi az a konvekció? A fülledtség-gel merőben más szövegkörnyezetben már találkoztam, a konfekció is megvan
Én ugyancsak nem tudom megnézni most, de az említett emberkétől pár éve megtudtam végre valahára, hogy a nagy olá felhők, és a szép szíínes csikok mellett az M-el jelzett területek a megnyugvás, az A-val jelzett területek az anarchia jelei
Aignerről előbb jut eszembe egy jó csésze kávé mint a valós időjárás...szerencsére nem kávézok
Aki teheti az guruljon bátran, tegnap is mindenfelé esett és dörgött, Fehérvár körül meg semmi se lett. Eddig úgy néz ki, hogy ma is kerülőpályán van minden zivatargóc pedig ideálisak a körülmények a kialakulására itt is. (Fülledtség, hőmérséklet, páratartalom, konvekció, szélnyírás)
süt a nap gyíkok, lehet menni gurulni. na de nem messze, mer felhők itt várakoznak, hogy jól megszopassanak bennünket, fotelfightereket.
ezúton szeretném kifejezni hálámat a motorostársadalom nevében aignerszilárdnak, és a kurva anyját
vehehehheheh
szerintem a vw ebben élenjár
beszartam a röhögéstől az extralistán
a legjobb:
körlevél az auditól:
az új A3 ajándék klímával.tehát ingyen jár hozzá a klíma
értékesítő kolléga hamar 3 db 1.9 PD TDI fekete,hatsebességes kézi váltóval,faszom sok extra a 300 ezer forintos klíma árában és tenyérdörzsölés
kocsik megjönnek
kiderült bazmeg,hogy akkor ajándék a klíma,ha megrendeled! ! ! ! !
na most ott állt 3 db kurva szép fekete gyöngyház A3 a fent említett extrákkal KLÍMA NÉLKÜL....2 évig biztosan...
leginkább az extráktól fekszem be, bőrülés bömbin 500rongy .. annyiért 2 tehenek kapok ... a jelenleg futó 525d pl olyak kurva fapados, hogy vectrám kényelmesebb..... haver el is adta, 3 literrel eszik többet a 270cdi mergánál, azért ez vicc ... dizelből. azon is mi 8 milla, nem vágom ....
még a folxvágennél dolgoztam,mikor a 4-es golfról azt mondták,hogy kb 600 ezer az előállítása
gondolom a gépsort,meg a nemtudom hány köztes szereplőt kellett kifizetni a minimum 2.2 millás árából
A mágneses fék ami hatásosan meg is állítana egy motort, a jelenlegi technikával túl nagy rugózatlan tömeget jelentene. Sajna a rézdrótnál még nincs jobb és könnyebb...
Segítek:
Aignerről előbb jut eszembe egy jó csésze kávé mint a valós időjárás...szerencsére nem kávézok
Ki a faszom az az Ajgner?
ezúton szeretném kifejezni hálámat a motorostársadalom nevében aignerszilárdnak, és a kurva anyját
vehehehheheh
http://motolife.hu/enduro/DOC/...
(htt
p://motolife.hu/enduro/DOC/...)
story leírás nagyon :)
'szameg! Nem bírom kirugdalni innen a földműveseket...
- jobb oldali tükör...
A '85-ös Trazsantomon már gyárilag volt, felár nélkül.
beszartam a röhögéstől az extralistán
a legjobb:
körlevél az auditól:
az új A3 ajándék klímával.tehát ingyen jár hozzá a klíma
értékesítő kolléga hamar 3 db 1.9 PD TDI fekete,hatsebességes kézi váltóval,faszom sok extra a 300 ezer forintos klíma árában és tenyérdörzsölés
kocsik megjönnek
kiderült bazmeg,hogy akkor ajándék a klíma,ha megrendeled! ! ! ! !
na most ott állt 3 db kurva szép fekete gyöngyház A3 a fent említett extrákkal KLÍMA NÉLKÜL....2 évig biztosan...
gondolom a gépsort,meg a nemtudom hány köztes szereplőt kellett kifizetni a minimum 2.2 millás árából