Bakker még pelenkás voltál amikor én már az R11-et nyaggattam PL1-ben!
Rohadtul rühellek konvertálgatni napi 3-4 filmet mert csak... Inkább huzom a gázt, mint ott rohadjak a monitor előtt A gépemet meg senki ne piszkálja!
Várjál erről jut eszembe, szól a Kossuth Rádió hírek... Elromlokk az űrhajón a klozet. Utána ilyet szól a hírolvasó: "Most következzenek a földi közlekedési hírek"...
Sziasztok!
Eladó egy kizárólag hobbi célra használt Husqvarna Tc 450-es
2004-es verseny-enduro. Első tulajtól. 2006-ig dobozban volt, rendszeresen karbantartott. Hívj, megeggyezünk! Tel.:0670/623-1366 vagy viktor83@citromail.hu
Ja, pénteken "megjavítottam" egy Harman-Kardon DVD játszót isopropanollal meg tisztítópálcávan. A poén, hogy a teljes bele megegyezik az 5 évvel ezelőtti Philips játszóval csak ezt nem 15000-ért adják hanem lám:
Akkor jól elbújtam, mi? A kör végén sajna vissza is kellett adnom a kamerát, csak kölcsön volt nálam is de attól még pont olyan lelkesen faragtam a tartót. SD-kártyás kamera kell, az nem zavarodik össze a gödrökön meg a mágnestől.
Oh köszi, de az egy Mustek MP76E tip. hordozható DVD lejátszó aminek a feje elszállt. Ha erre tudsz doktort, nagyon megköszönném! A fiamé, és alig 14 hónapos. (ez itt a (-) reklám helye)
Ohh! Ez igen komoly szerkezet! Szinte egy rakétakilövő állványzat!
Agyon kerestelek du. (Már ahogy én keresni tudok) mert itt volt egy haver XJ-s (lupus) új dobokkal és megkértelek volna egy kamerázásra. Valami eszméletlenül szoólnak a dobjai! Ebböl a kis gépből egy komoly fenevadat varázsol!
Rohadtul rühellek konvertálgatni napi 3-4 filmet mert csak... Inkább huzom a gázt, mint ott rohadjak a monitor előtt A gépemet meg senki ne piszkálja!
Asszem mindjárt csörögnek a NASA-tól, hogy fel vagyok véve
Mondom ÖCSÉÉÉM tiszta scifi!
Eladó egy kizárólag hobbi célra használt Husqvarna Tc 450-es
2004-es verseny-enduro. Első tulajtól. 2006-ig dobozban volt, rendszeresen karbantartott. Hívj, megeggyezünk! Tel.:0670/623-1366 vagy viktor83@citromail.hu
http://www.arukereso.hu/asztal...
Agyon kerestelek du. (Már ahogy én keresni tudok) mert itt volt egy haver XJ-s (lupus) új dobokkal és megkértelek volna egy kamerázásra. Valami eszméletlenül szoólnak a dobjai! Ebböl a kis gépből egy komoly fenevadat varázsol!
3db vinyómágnes, 2m Powertape, egy darabka kemény hungarocell
Menetben ugye a kamera is le volt ragasztva.