Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Van kedvetek jönni?!Hogy hova? Polgárdira 2009.július.09 - 2009.július.12 között lesz a XV.Fekete Sas Party.
Úgy gondoltam, hogy megprobálók összetoborozni minnél több embert,és lemehetnénk "bandában".
Természetesen én az ott alvásra is gondoltam és a felvonulás elötti napon mehetnénk...még egy koncert is benne lenne akkor ...stb.Ezek részlet kérdések ,mert ha lennének emberek akkor lenne kivel megbeszélni ezeket a dolgokat. Ha érdekel a dolog valakit mindenképpen jelezze nekem.
(Ha minden összejön,nagy sátrat viszek ami 6 személyes ,vagyis 5 embernek tudok szállást biztositani. Előtere is a van a sátornak tehát betudunk állitani pár motort is ha valaki nagyon akarja.)

Üdv:Márk

((Ha lehet ne ide irjatok a fórumra válasz üzenetet,hanem az E-Mail -emre.))
Ja! És a háttértáncosoknak köszi!
MÉg éjjel unatkoztam és csináltam egy poén videót!
Első egykerekezések vannak rajta a lábtörésem után:
VIDEO
Jah, a csapból is ez folyik.
Tényleg meghalt a Jacko? óóó... Attól függetlenül hogy egy pedofil fehér nő volt attól még nagy ember volt... Na mindegy mostanában úgy se a tehetségét használta ki hanem hogy erősebb a kisgyerekeknél...
csak tartalék kisgyerek volt otthon, vehehhe
...és nem volt neki otthon tartalék, mint orrokból?
ehehhe, van itt a cégné nálunk egy majom, olyan pisztoly heveder vagy mifaszban hordja a telefonját, ami a honod alatt figyel, meg egesz nap headset, meg szodasszifon szemuveg, vicces latvany, vehehe, tiszta májámi vájsz

egyébként meghalt májkül dzsekszon, az óvodák réme. ráadásul nem is bőrrákban, állítólag megállt a szíve .....
Ez inkább siralmas mint röhejes. Nekem még van 3/4 órám aztán pattanok. Csak ne lennék ilyen álmos.
Meglátjuk mikor végzek. Ha előbb véletlenül akkor lehet még valami ha később akkor leves. F.szkivan! Ja, hogy röhögj, jár érte kemény 2000Ft
Akkor stornozva a program. A Károllyal kettesben nem meccselek. Nem mintha lenne esélye...
jah, nekem is beraktak szombat 17:00-ra elotte meg valami istentisztelet, hol elnek ezek, faszom megy el, kuldtem boritekot, oszt majd elkuldik, troger vagyok, de ez van ....
Dolgozhatok este 9-ig...
Szombat délutánra már van programom, majd meglátom mi sül ki belőle.
Este mi kb. 7 körül megyünk, gyere, vacsi előtt nem árt a mozgás.
Ja, amúgy holnap olyan 4 után mennénk csak le, mer szombat délelőtt diplomaosztón leszünk.
Igazából képlékeny, here ma megy azt ha szombaton is marad akkor mi is maradunk, azt iszunk. Tavaly se voltam, jó lenne inni egyet. Nyilván az csak úgy megy, hogy ott maradunk. Este max 8ig érünk rá, mer megyünk vacsorázni.
Ott is maradtok vagy csak legurultok körülnézni?
Én mennék....csak....szerintem nem fog összejönni.

Este foci?
Gyertek kenesére, jól bepiálunk
Néztem, hogy nem stimmel a link, csak lusta voltam újra próbálkozni. Nem gondoltam volna hogy érdekel, de lásd kivel van dolgod, újra megpróbálom:
http://images.google.hu/imgres...
"Talmácsi tovább gyorsult"

És én még azt hittem, hogy gyorsasági versenyző itt meg aszongyák, hogy DRAG!
Hát ez kemény (Vagyis puha de nem így gondoltam)
A linket viszont ellinkeskedte az oldal...
Ha mégis akkor nézd meg alaposan mert többet ilyet tuti nem látsz!
Azta..... *****