Van kedvetek jönni?!Hogy hova? Polgárdira 2009.július.09 - 2009.július.12 között lesz a XV.Fekete Sas Party.
Úgy gondoltam, hogy megprobálók összetoborozni minnél több embert,és lemehetnénk "bandában".
Természetesen én az ott alvásra is gondoltam és a felvonulás elötti napon mehetnénk...még egy koncert is benne lenne akkor ...stb.Ezek részlet kérdések ,mert ha lennének emberek akkor lenne kivel megbeszélni ezeket a dolgokat. Ha érdekel a dolog valakit mindenképpen jelezze nekem.
(Ha minden összejön,nagy sátrat viszek ami 6 személyes ,vagyis 5 embernek tudok szállást biztositani. Előtere is a van a sátornak tehát betudunk állitani pár motort is ha valaki nagyon akarja.)
Üdv:Márk
((Ha lehet ne ide irjatok a fórumra válasz üzenetet,hanem az E-Mail -emre.))
Tényleg meghalt a Jacko? óóó... Attól függetlenül hogy egy pedofil fehér nő volt attól még nagy ember volt... Na mindegy mostanában úgy se a tehetségét használta ki hanem hogy erősebb a kisgyerekeknél...
ehehhe, van itt a cégné nálunk egy majom, olyan pisztoly heveder vagy mifaszban hordja a telefonját, ami a honod alatt figyel, meg egesz nap headset, meg szodasszifon szemuveg, vicces latvany, vehehe, tiszta májámi vájsz
egyébként meghalt májkül dzsekszon, az óvodák réme. ráadásul nem is bőrrákban, állítólag megállt a szíve .....
jah, nekem is beraktak szombat 17:00-ra elotte meg valami istentisztelet, hol elnek ezek, faszom megy el, kuldtem boritekot, oszt majd elkuldik, troger vagyok, de ez van ....
Igazából képlékeny, here ma megy azt ha szombaton is marad akkor mi is maradunk, azt iszunk. Tavaly se voltam, jó lenne inni egyet. Nyilván az csak úgy megy, hogy ott maradunk. Este max 8ig érünk rá, mer megyünk vacsorázni.
Néztem, hogy nem stimmel a link, csak lusta voltam újra próbálkozni. Nem gondoltam volna hogy érdekel, de lásd kivel van dolgod, újra megpróbálom: http://images.google.hu/imgres...
Van kedvetek jönni?!Hogy hova? Polgárdira 2009.július.09 - 2009.július.12 között lesz a XV.Fekete Sas Party.
Úgy gondoltam, hogy megprobálók összetoborozni minnél több embert,és lemehetnénk "bandában".
Természetesen én az ott alvásra is gondoltam és a felvonulás elötti napon mehetnénk...még egy koncert is benne lenne akkor ...stb.Ezek részlet kérdések ,mert ha lennének emberek akkor lenne kivel megbeszélni ezeket a dolgokat. Ha érdekel a dolog valakit mindenképpen jelezze nekem.
(Ha minden összejön,nagy sátrat viszek ami 6 személyes ,vagyis 5 embernek tudok szállást biztositani. Előtere is a van a sátornak tehát betudunk állitani pár motort is ha valaki nagyon akarja.)
Üdv:Márk
((Ha lehet ne ide irjatok a fórumra válasz üzenetet,hanem az E-Mail -emre.))