Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek kedve, MA, 17 óra után egy laza motorozáshoz Székesfehérvártól Győrig? Fehérvár - Kincsesbánya - Csurgó - majd onnan tovább Bakonyszentkirályig, onnan pedig végig Győrig.
Ok főnök! Köszi!
felsőfokú angollal nálunk te lettél volna a nyerő, de a múlt héten töltötték be a helyet. Azért még megkérdem a szomszéd csoportot, nekik lehet kelleni fog egy emberszabású.
Majd megjelenek hogy: Hölgyeim és uraim ez a Fa-testápoló! BÁÁM BÁÁM
menjél hostesskedni
Mennék én már oda is komolyan, de hát tegnap voltam 3 helyen és sehol semmi!

De azért köszi nektek!
Bizony Gábor, az egyik az hogy félek tőled!
Oda ne megyek, 2 éve voltam, és a barack a fürgediákos felügyelők fején kötött ki!
több oka is van?

.
Biztos forrásból tudom, hogy a .ürgediáknál lehet barackot szedni! (14ft/kg)
Nem tud valamelyikőtök a garázssoron egy kiadó garázst? Cserepes közben lakom, onnan pont rálátok a garázsokra. Minden nap látom, ahogy motorosok jönnek - mennek. Csak tud valaki egy kiadó garázst?! Szegény Gixxerem kint parkol a ház előtt. Nem kicsit féltem.
Ha beférsz a kútra... Mivel a tecsóshell és az essoagip is teli volt, mint az ingyenkonyha, itt tankoltam a gagyikúton a lidli mellett.
Te kis hiéna....
Kíváncsi leszek nekem mennyi fér a tankba 270 km után. Először is kell egy kanna, mert benzingőzzel nem valószínű, hogy eljutok a kútig. Ebben a körben aztán volt minden: ring, autópálya, városi araszolás...
Iskolaszövetkezet mehetsz szórólapozni olcsó pénzért
Jóhogy!

Jó vesére tudok is vevőt!
Karimáig tankoltam a rozsdaboglyát. 38 litert kért... Csőd.
Kiáruljuk a szerveit?
Pedig valamelyik SOTE tanszék biztos jó pénzt adna érte
Utánakérdeztem, de sajna nálunk csak elbocsátások vannak. Tavaly nyáron még alkalmaztak diákokat, idén meg ... örülhetünk, hogy u.annyi pénzért dolgozhatunk 2 ember helyett.
Azért nyitva tartom a fülem...
Nem tud esetleg valaki valami nyári melót? Van egy érettségim, egy felsőfokú angol nyelvvizsgám, és van némi tapasztalatom motor és autószerelésben, illetve kőműves munkában. (A lapátot sokak szerint mesterien támasztom, ami már majdnem felér egy szakmunkásvizsgával! ) Na de viccen kívül tényleg jó lenne akármi! ZXLaci azt javasolta áruljam a testem de ez most több okból is megoldhatatlan...
Blokkra vár a szerencsétlengye! Amint megjön a blokk (feltéve ha jó lesz egyátálán) gyors összedobom azt már mehet is!
Én benne vagyok! Mi a helyzet a CsiBiRukival?
Nem vesző fő msnre? Oszt megbeszélünk mindent!