Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valamelyik gyártó kidobhatná már igazán a mágneses féket, 2009-ben még ilyenekkel szarakodni hogy fékbetét, eldobom az agyam ..... mágnesvasút meg már vagy 1millió éve van ... papíron meg fejlesztenek. jah, nemtom az abs hány száz éves találmány, de most meg azzal feszítenek, meg 1198-ban kipörgésgátlóval, hondás légzsák, etc. én érzem csak úgy, hogy ezek az új mocik, pl r1 - 4.4 milla kurvára nem érnek többet 1millánál?
úúú de hülye vagy tomikám
Nyilván tárcsa is kell, mivel ha csak a két betétet nyomom egymáshoz, abból semmi nem lesz... Ahhoz nem kell semmi spéci anyagú tárcsa, gyárihoz megfelel.
ahhoz tárcsa is kell
Mer' húzod neki mint a zállat. Az én csiguli tempómhoz tökéletes.
Elmondom az EBC ringen ugyanúgy elüvegesedik mint a ferrodo. Ha jót akarsz, kerámiásat veszel.
Én csak ajánlani tudom!
Recesszió volt az angoloknál, akkor vettem a Vertigo-t is.
Jólvan manyus kösz az utánjárást,Diának az infót.....Köv hónapba meglátom hogy állok és lehet beruházok egy szett ebc-re...mostani brembo nem egy fény...igaz 5ér vettem a 2 párat mer a srác nyakán maradt,motor meg már a habokba szóval......tarcsinak jó leszen...

Na csősztök!
Nekem is megállt 12e alatt az eleje...
Az más típus meg akkor még nem volt ilyen trágya a pénzünk meg ahogy néztem az ebay-en is árat emelt mindenki...
Nekem ilyen SBS 631HS szinter betét volt a gépben amikor megvettem és mivel jól fogott, újra ilyet vettem. Ha az enyémet megállítja akkor a tiedet is, végül is ugyanaz a fék van a gépeinken csak a ZXR némileg könnyebb. Berakás után egyből fogott pont, mint az EBC.
Nekem 12.400,-ba állt meg az EBC HH januárban.
Ja hát ez van...Tomiéknak is ez a HH van benne nem?amit említettél az az sbs az mi is?
Akkor itthon... A ronda az egészben, hogy tavaly 12-14 között kijött kintről bár a pontos összegnek Mörr meg Tomm a megmondhatója mert nekik rendeltem ángliszkij földről. Szar a forint, ez van.
17...pár forintal alatta,ha utalásos a lé postaköltség nincs,ha utánvétes akkor + 2000 a posta.
Hát kérlek, HH-t nem is találtam csak amerikából, igen durva szállítási költséggel... Így a komplett első csomag 17800-ra jönne ki postával.
Most még SBS-t se találtam ami nálam bevált... Mennyi itthon?
Csá Zoli!

Rá tudsz nézni hogy mennyibe lenne itthon kintről ez a cumó: EBC első betét szett FA158 HH enyémbe...Itthon rákérdeztem,kíváncsi vagyok mekkora a különbség.

Köszönettel a Bányai rém!
Nekem igazából a nadrágja tetszik. Divatos!
vagy komár! komár power!
Figyi haver, nekem van 3 db tuti nem turbós blokkom. Viheted amelyiket akarod. Csak hogy legyen blokk a tiédbe. Igazi power blokkok. Igaz én a láb váltós blokkot ajánlanám. Mert a másik kettő markolat váltós! :) Gondolom körvonalazódik a fejedben hogy jó kis Romet Blokkokról beszélek :) Ha szükséged van rá, én nagyon szívesen segítek!
Hát barátom le a kalappal! Majd viszem a motort amint összejön a zseton!
Ilyen nem kő! A CBR megy enélkül is! Csak lenne már benne blokk!
De szép kabátja van!
Én? Hát ennél kicsit butább fejet vágok és nagyobb kalapácsot használok, de valami hasonló!