Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó küldök neki valami sürgetés félét. Ráadásul az ülést jövő héten kapom vissza. Ülés nélkül még semmi gáz, de fék nélkül !?
az nem lenne nyerő, mert alig ér le a lábam
Az igen...
Nem szeretnélek elkeseríteni, de anno nem siette el az ember.
jah, de sajnos igaz. a vicc, hogy az utas is meghalt, ketten nyomták a mocin városban, éppen gyorsultak egy járgánnyal a 8ason a sportcsarnok elott, a busz meg kijott a volántól, oszt hello. asszem pár napot volt csak meg a moci, csak olajat kellett volna cserélni ha jól emlékszem
Szép történet.
Lacinak ment!
Lekő rakni a lábad!
fék nélkül palotán is nyomta 2 srác ugy 10 éve pár napig, aszitték a motorfék megfogja cb-t. osztán a busz fogta meg őket, lett is dupla temetés
Igen, de azt hittem 2-3 nap és itt lesz
Fék nélkül elég kellemetlen lesz motorozni.
Sebaj azért köszi!
4 nyelven tudok káromkodni! A lényeg már megy...
Pontosan nem emlékszem, kb. 2-3 hét volt mire ideért.
Te is vettél?
Dia,
A fékcsövek mennyi idő alatt értek oda hozzád?
megtelt mind a 2 hely a múlthéten
Ezeket kell Brunonak arrébbtalicskázni csak még nem tudja
Nyelvtudás előny (ha kifogy a magyar szókincs akkor lehet más nyelven is káromkodni) de nem feltétel.
Na az fasza! Köszi!
Az aluminiumipari cégnél a verseci úton, a nevét nem írom le mert biztos tudod, meg nem akarom reklámozni. Igazából nem tudom mit kéne csinálnod, a többiek egész nap ülnek a gép előtt és kattintgatnak. ha a diáknyaligátoron keresztül jössz, akkor 560 v 580 az órabér. De lehet hogy már be van töltve, mindjárt átmegyek megkérdeni.
Azt hittem vonatkereket kéne pumpálni... ejj a pi**ába...
padot kellene festeni a régi autósmoziban...
Persze simán csak még azt mondd meg mit kéne csinálni, hol lenne a meló, és mennyit fizetnek!
A 8-tól 4-ig témát tudod vállalni? A másik emberkéhez akit nemrég vettek fel ez volt az első kérdés.
Ha nem, hát nem.