Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kaptam még levelet nagy méretű melléklettel.
Megyünk!
Kikérem magamnak! Az MonZter! Úgy csináltattam.
Csá!Hol lehet ilyen csinos MONSTER-es matricát szerezni?
Holnap jöttök ringre? Mi 3 körül indulunk, pályán megyünk.
A 3 Y-os, /Yellow/ a generátor 3 fázisa, mindegy hova megy a fesszabályzóban, illetve nem mindegy, de felcserélhető, a föld és a pozitív nem mindegy.
Ha nem lenne mindegy akkor megjelölték volna szép színes csíkokkal a kis szusifalók
Figyeljétek a különbséget a gyári, és az én motorom kapcsolási rajza között. Az enyémet lefordítottam magyarszkijra. A felesleges dolgok az enyémből kimaradtak, tehát ahol gyárilag van kapcsoló de én összekötöttem kábellel, oda nem rajzoltam be a kapcsolót.

A harmadik kép az előzőleg említett generátoros kötögetés.
ez mind sárga kábel, nincs piros, de azért köszi Sárga mer' japán
Hová valósi - JAPÁN! nem kínai!

Tehát akkor teljesen mindegy melik melyikre megy? A fesszabályzóban is akkor teljesen mindegy melyikre kötöt melyiket, ígyvan?
Szép kesztyűk
A generátor 3 fázisú és mivel mindhárom tekercs egyforma így még a sorrendnek is mindegynek kell lennie. Anno a GSX-en és is próbálkoztam a sorrend variálásával aztán kiderült, hogy a fesszab. pöffent el...
Mind kínai
ha nem mindegy, úgyis kiderül.. ..a lényeg, hogy a pirosat ne vágd el..
segíthetek még valamiben?
Vagy mindegy? Na most nem tudom...

Leírom az életem egyik kis problémáját ide nektek, csak hogy végre írjon valaki a fórumba. De azért ha valaki tudja a megoldást lesúghatná!
Asszem megvan! A fesszabályzóba mennek csak nem mindegy a sorrend... De még kiokoskodom azt is.
Tudnátok esetleg segíteni hogy a motoromon (cbr 600 f2) a generátor dekninél lévő 3 kábelből melik hová valósi lehet? Márimt hogy melyik hová tart, mivel kéne összeköttetésben lennie? Szétégett a csatlakozóm és szarul jelöltem be és most fogalmam nincs!
Jelentem a fórum kihalt.
Azt inkább megismételni kéne... De hát... Ejj...
Meló van... ...be kell hozni a tegnapi szabadnapot.
Cső! Az imént hívtalak, hogy mikor mehetnék!?
A topik érdeklődés hiányában megszűnik?
Te vagy a mester én nem értek hozzá! Nekem csak az a lényeg, hogy ha elburogatom a motort ne érjen le a dob. A kinézete is mindegy nekem, az a lényeg hogy olcsón kéne. Kábé mennyi pénzbe lenne ez az elképzelés? Írtam e-mailt is végülis ugyan ezt írtam le ott is.