Nekem a Goldfrenről 100 kilóméter után leesett magától az egyik oldaláról a jó vastag ferodol réteg! Szóval azt inkább ne vegyél!
Én úgy vagyok vele ha a Tompinak bevállt a felferodoloztatás akkor nekem is jó lesz. Ő azért a többségnél jóval többet fékezget.
ill. még ilyeneket is találtam: GoldFren, AP Racing vmint Newfren fékbetéteket javasol a nagyvas.hu!
ezekről mit lehet általánosságban tudni? (ami előnyös, hogy nincs posta kockázat )
szevasz! egy kicsit böngészgettem, és évjárat alapján ezt dobta ki: FA226 (méretben és formában is megegyezik a típushoz) ezt mennyiért lehetne meghozatni szted?
a FA296 03-07-es korosztályra való, (sajnos az enyém egy kicsit régebbi kiadás)
Ja nem arra írtad, benéztem... EBC HH-t vehetsz nyugodtan, a betétfelújítást életvédelmi szempontból mellőzd, egyszer esik ami esik...
Amit linkeltél a kevláros, felejtős.
javíts ki ha tévednék, de ezek nem annyira jó minőségűek és gondolom gyorsabban is kopnak mint egy új betét, nem?! ezeket -általában- autóknál szokták alkalmazni, de a motornál nagyobb a terhelés a fékekre. (persze én mint laikus gondolom ezt)
Mért cserélitek ki a fékbetétet, mikor fel is lehet ferodoloztatni?
Szfvár. Pirosalma utcában (még én se voltam, ma kaptam a fülest) 500 ft per darab (vagy pár nem tudom).
az a helyzet, hogy ez nekem nem mond semmit.... műszakilag nem vagyok a helyzet magaslatán
a nagyvas.hu oldalon ezt láttam : Lucas Standard betét első ( Általános utcai motorozáshoz ajánlott, kerámia alapra sütve a hőátvitel csökkentése érdekében.) 6100 Ft / garnitúra
Tomi javasolta az ebay, hogy ott olcsóbban megszerezehtek dolgokat, ill. ő mondta, hogy ebben tudnátok nekem segíteni!
Elvileg AZ EBC FA296HH frankó hozzá és bevált jófajta betét, 15-16eFt körülire jönne ki postával a teljes első garnitúra. Segítek szívesen, ángilusoktól rendelve még minden megérkezett hamar és épségben de vállalnod kell a kockázatot, hogy a csomagnak lába kélhet a magyar posta hathatós közreműködésével.
Én úgy vagyok vele ha a Tompinak bevállt a felferodoloztatás akkor nekem is jó lesz. Ő azért a többségnél jóval többet fékezget.
esetleg még egy kis hosszított villa ... utánfutó :)
évjárat, méretek, forma alapján ez tűnik jónak...
Azt írja, hogy...
HONDA CBR 600 FS/FT/FV/FW 1995 - 1998
ezekről mit lehet általánosságban tudni? (ami előnyös, hogy nincs posta kockázat )
a FA296 03-07-es korosztályra való, (sajnos az enyém egy kicsit régebbi kiadás)
Amit linkeltél a kevláros, felejtős.
Szfvár. Pirosalma utcában (még én se voltam, ma kaptam a fülest) 500 ft per darab (vagy pár nem tudom).
ill. ezt néztem ebay-en! foggalmam sincs, hogy ez milyen fékbetét, mert Tomi sem találta meg a márkáját! így egy kicsit bizonytalan vagoyk!
a nagyvas.hu oldalon ezt láttam : Lucas Standard betét első ( Általános utcai motorozáshoz ajánlott, kerámia alapra sütve a hőátvitel csökkentése érdekében.) 6100 Ft / garnitúra
Tomi javasolta az ebay, hogy ott olcsóbban megszerezehtek dolgokat, ill. ő mondta, hogy ebben tudnátok nekem segíteni!
http://www.ebcbrakes.com/Asset...