Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek! Ez többet ér mint a motorom. Ajándékba elfogadnám... Ha bármiféle célzást véltél felfedezni a soraim között az csak a véletlen műve.
Nyugi, nem vagyok ilyen agresszív...általában... Amit megtanultam: a 81-esen nincs kegyelem pláne az osztrák rendszámú szerb vendégmunkásoknak.
víDia! Találtam még vennivalót a motorodra
Hol vannak azok az egerek?!?
Hűha!Múltkor Auschwitz kiállítás,most meg ez?
Nem gyenge konfiguráció!
hát ettől tartottam
Hiába nyomtam rajta a jobb bal gombot, úgyhogy kidobtam. Kormos meg kapott jutalomfalatot.Ezért szereti a PC-t.
Én nem aprózom el.
Ha dudáltál volna biztos visszaintek...nagy ijedtemben a középső ujjammal.
Az az egér nem jó, elkopik a hasa a húzod az asztalon...
A macskám meg két napja fogott egeret a pincében .Sajna a laptopommal nem kompatibilis, meg le van fagyva.
Apró öröm is öröm, 11 év után megérett az egerem a cserére és kaptam ajiba' egy újat. Mondjuk még működik az öreg is de már úgy is unom. Régi vs. új:
kitudja csak keresztesnél zúztál át mögöttem kocsival voltam aztán későn reagáltam le h Te vagy meg hát nem akartam rád ijeszteni
Vettem neked zsír új mini tápot... 840Ft volt A régibe kb 1500Ft ára kondenzátor és 3000Ft ára tranya kéne és még akkor se 100% a siker...
Ott a zsigulipumpa, tedd rá
Igen, a felrakására már megvan a megoldás.
Ennyire elmelegedett pályán?
Este Budai?
Ez a z750-ről van? Nekem meg valami radiális főpumpát kéne szerványolnom, mer a gyári kalap szart nem ér. Lehet bepróbálom a motul csodafékolaját, ami 5500/fél l, extra magas forrásponttal, talán kevésbé melegszik el pályán.
Újonnan 218€ környéke. Az amcsiknál valamivel olcsóbb.
De biza! Pontosabban tegnap. Ezek után remélem nem fogom elborítani a motort mert akkor ríva fakadok.
Hány ójró egy pár ilyen újonnan?
Csak nem most shoppingoltad?
Jobbulást! Szerintem a h.ringes pályázás miatt ne fájjon a szíved, jó idő esetén (esőben meg ki akar pályára menni?) tömegnyomor lesz, úgy meg inkább szenvedés mint szórakozás.