Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem megerősített hír, hogy a hungaroringes kawasakis esti motorozásokat nem törölték. Időpontok később lesznek, április körül.
Na ahogy nézem az időjárás jelentéseket a hét vége felé már egészen tűrhető idő lesz. (bár nekem a tűrhető idő olyan 20fok körül van minimum) Szóval jövő héten már március van és hát az mégis csak tavasz! Szóval kitartás jön már a jó idő Am szokott valaki Tippmixelni vagy Bwin vagy Sportingbet vagy ilyesmi?
Szeva! Te itt?
én megírom helyetted... a matek az az ahol ilyen izék vannak, hogy "+-*/" nem? :] a töri meg valami olyan ahol a hét vezérről van szó: Álmos, Előd, Ond, Kond, Hapci, Vidor, Tudor... nem?
mail ment.
én már írtamannyi dolgozatot életemben,hogy netovább
nagyon sokat kellene adni azért,hogy mégegyszer írjak...
matek

....inkább megyek ebédelni
áá de gonoszak vagytok
Na ezt most miért...?
Méret, szín, esetleg kép....?
A részletek jöhetnek mailben (méret, szín, ha van akkor kép.....stb).

Köszi!
mi már megírtuk a magunk dogáit
most rajtad a sor
mééér? gondolj bele a suliba meleg van én meg kimegyek helyetted megfagyni csak matek & töri doga és 11 45kor már végeznél is
NEM!
Én nem. Csak a fánkra vagyok veszélyes, a tikot grillezve szeretem.
Szia,
használt nem érdekel? Nekem van egy eladósorban ( vanucci rövid fazon ).
én meg írhatom a dogákat nem cserélünk?
megveritek a tikokat?
Hjaaa....akinek jól megy.
Holnap Tikverőzés lesz Mohán. Igaz csak a fánk meg a forralt bor vonz. Meg, hogy lóghatok fél napot miatta.
csalóka lesz az a 10 fok...
Srácok ha minden jól alakúl akkor jővő héten már elő lehet szedni a vasakat aztán lehet karikázni velük. hétfőtől már 10 fok feletti hőmérségleteket jósolnak. Mondjuk itt nekem Móron elég nehéz ezt elhinni mert jelenleg is szakad a hó. Esett már vagy 20 centi ha nem több, ez az időjárás az MTX-nek fexik inkább :)
Az én motorom pedig MonZteres lesz nemsokára.
gyerekek hó... gyűlölöm, de délután olyat motorozok hogy megin nem lesz motorom hónapokig
nekem nincs de holnap sajna már van
azt mindenkinek el kell
nem a monster kawás,hanem a kawa monsteres