Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap én is gördülök egyet, kicsit koptatom az új betéteket, meg tesztelem a szervíz után.
Hát Srácok, én ma délben tettem két kis kört a vassal.
Hát csúszik még, főleg a mi utcánk vizes is meg koszos.
Igaz még csak megközelítőleg volt 10 fok, habár a déli országrészen nem volt ritka a 15 fok is. Remélem holnap kicsit jobb idő lesz még ennél is, és szárazabb lesz, mert akkor kanyarodok vele egy nagyobbat!
Nagyjából átlagban évente 150-200-at költök csak alkatrészre, akkor még nem beszéltünk az üzemanyagról, gumiról, biztosításról stb. Ha beleszámolnánk hogy szezonban egy hétvégén 10-15 eft-t elpörkölök, lehet elszörnyülködnénk mennyit pacsálok a hobbimra.
Ha hozzáadod a gyorshajtás büntiket, akkor lesz az igazi.
Mivel az agyam nem állt rá a munkára ezért elkezdtem összeszámolni azt amit pontosan eddig nem akartam tudni, vagyis a motorkerékpár használatából(tervezhető kopás-fogyásból) eredő forintocskák elvándorlását kilóméterre levetítve...arra voltam kíváncsi hogy ha az ember huzamosabb ideig megtartja az adott motort, vagy használ egy hasonlót akkor ÁTLAG milyen értékről lehet szó. nagyjából.
Számba vettem minden olyan dolgot amiről tudom hogy tervezhetően cserés lesz előbb utóbb(pl.:70ezren belül biztosan) olyan dolgokat is mint a vezérműlánc, szelephézagolás,szinkron,kuplung lamellakopó, kerékszimeringek, porvédők,tárcsák, karmantyú szett sokminden stb...
7000km per évvel számolva a (műszaki+bizt+teljadó hatszázas motorra) is meg minden egyéb szezonális és nem szezonális dologgal 275ftos benzinnel 6,5-es fogyasztással, a motor tiszta értékvesztése(mintha állna) NÉLKÜL ez 52ft-ra jött ki,évente 361eft, ebből elméleti síkon 15ft/km a kötelező bizt+adó, 18 a benzin 19 az összes minden egyéb...(hangsúlyozom ez átlag)
nem olcsójáték nem hülyegyerekeknek:)
a benzinár persze optimista becslés...
Kösz, viagrára nincs szükségem.
Ezt csípem nagyon pár szakiban. Ha sok a munka azért késik, ha kevés akkor meg azért. Ezek még nem dolgoztak semmiféle normális projekten...
Csak nagy kék van per pill
Kirúgás ...aztán jöhet legközelebb.
az élethűre,vagy a simára?
van állítható és fix,de rózsaszínben(testszínűben)nagyobb a választék
nem áll jól?
És ha túlcsordul az alapvonalon?
Szöglet?
Esőben meg kibójázzák a tornatermet
Én is utolsó éves vagyok, mégis van vissza még 2 félév
Levelező. De már utolsó éves vagyok, vagyis ha most elkapálnak félévkor akkor jövőre megint utolsó éves leszek...
Motoros suli!
Jó idő esetén közúton tartják az órát.
Milyen suli van szombaton?
Fasza már csak pénz kell hozzá. Mostanában akadozik a munka, többet vagyok itthon mint bennt. fasz kivan. De azért megnézem majd.
negró?
Sztem nem lesz belőle semmi, így legalább nyugodtan fogom végigülni szombaton az egész napos sulit.
Számomra nincs valami akciós cuccod? A kicsi fekete bizbaszra gondolok.
Jövőhéten lehet benézek hozzád, tudsz valami jó videókártyát ajánlani? Megvan a GP2008 eredetiben, a jézuska tojta, és nem indul el...
Jó munkához idő kell.....(lassúhoz meg még több).... az ősz hajszálakat majd befestem.....
Tom! MSI GeForce 6600 VTD 256MB DDR 8xAGP 7500.-
Ezen már játszani is lehet rendesen.
Aztán ne ejtsen már semmit, max a munkadíjat...