Igen sikeresen megszereztem az összes infót az utaláshoz aztán csütörtökön el is küldtem a pénzt. Jövőhét elején sztem megjön mindkettő alkatrész. Az tuti hogy figyelni fogom ezentúl hogy az eladó elfogad-e paypal-t, mert elég húzós volt így...
És Neked megvannak már a fényezett idomok? Az enyém is festőnél van, 2 hét múlva lesz kész azt modta. csill-vill
Jó most egy superbike-os tesztelő gondolhatod hogy a radiális satukhoz van szokva, egy új gépen meg te is tudod milyenek a fékek, ráadásul 100 kilóval könnyebbek.
12500-re jön ki enyémre postástul, jól hangzik, biztos jó ez? Olvastad már az Superbikeot? ZZR teszt? Azt írják nem valami jó az első fék. Egyébként beszarsz, de az a motor ami a tesztben van, az Major Gábor Cimborámé, akinek a 7R-jét is tesztelték, aki ott volt a Ninja találkozón nyáron, asszem te nem voltál ott. Attól a csókától volt a raptor dob.
Az a baj, nem olyan lesz mint valójában, hanem sötétebb, ilyenre sikerült a festék, de kifogástalan a fényezése, szép lesz. Lila is sötétebb mint a gyári, ez van. Attól függetlenül egy ékszer lesz . Sikeresen kettétörtem a fejidomot, mert el volt vetemedve aztán melegítés után is rideg volt...de már azóta pár munkaórával megheggesztettem , már ki is egyengettem, kicsiszoltam a varratot.
Sebaj, ami kijön jó lesz kulcstartónak
Én meg hosszas berohadtcsavarkiimádkozás után kikaptam a fékbetétet, hadd tudjam már mi az ami ilyen cefet jól harap. SBS 631HS HH. Nem is drága, 12-ből itt a garnitúra ángilus barátunktól akitől a fékcsövek is jöttek,
Nem kell csodálkozni a szelepsor cserén, 69ekm van a gépben, Laller szerint esetenként már 50ekm-nél elő szokott jönni, szóval az óra szerint 69 az reális. Amúgy meg ez egy év múlva ilyenkor lesz esedékes, akkor meg lehete lesz benne 85ekm! Amúgy annyi, hogy elég nagyot kellett állítani a hézagon, ami állítólag jele annak hogy előbb utóbb megérkezik. Vezérműláncom is határeset volt, állítólag már elmásztak a tengelyek a jelről, a nyúlás miatt. Tömítések lettek cserélve, amúgy semmi gáz, cefetül fog menni idén
Sziasztok! Talán még több infot találtok a várpalotai fesztivállal kapcsolatban ITT: www.pannoniafesztival.hu
Én voltam tavaly is és sztem tipikus fesztiválos filingje volt. Sok ember, mindenféle természetesen. Némi por és sorbabállás is. Szal ilyen európais:). De akkor is lazulós, felejtős, józenés. Ennyi pénzért ugye nem illik világszenzációt elvárni:). És amilyen közel van, a duzzogosabb fajta haza is jöhet;))).
És Neked megvannak már a fényezett idomok? Az enyém is festőnél van, 2 hét múlva lesz kész azt modta. csill-vill
Én meg hosszas berohadtcsavarkiimádkozás után kikaptam a fékbetétet, hadd tudjam már mi az ami ilyen cefet jól harap. SBS 631HS HH. Nem is drága, 12-ből itt a garnitúra ángilus barátunktól akitől a fékcsövek is jöttek,
Tetszenek az új vigyorik
köszi
most látom megújult a smiles izé? tök jó
Én voltam tavaly is és sztem tipikus fesztiválos filingje volt. Sok ember, mindenféle természetesen. Némi por és sorbabállás is. Szal ilyen európais:). De akkor is lazulós, felejtős, józenés. Ennyi pénzért ugye nem illik világszenzációt elvárni:). És amilyen közel van, a duzzogosabb fajta haza is jöhet;))).
nah chao