Én még várok az olajjal, éppen az előbb bizgattak fel valami löttyel, várom róla az infókat, aztán majd meglátom, hogy váltok-e, vagy megmaradok a jól bevált Motulnál. Mivel csak tavasszal lesz esedékes, és most egyébként is bőven van egyéb kiadás így passzolok. Azért köcc...
Fagyálló szmötyit majd nézek valahol. sTrESszCO jó?
Neked kő valami Motul? Hűtőfolyadékból nézz valami olcsóbbat mert 1L neked nem elég... 1,5L(az ugye vásárolva 2...) kell mert 2,9L megy a Z hűtőrendszerébe és ugye 1:1 kell ioncserélt vízzel keverni a kiwiszörpöt
Eznagyonpoén! én se vettem eddig észre. Amikbe eddig beleolvastam azok nagyon melegek. Szakadok már vagy 10perce. Tudom ajánlani:)
Lehet írok én is egy hasonló kaliberű összefoglalót, miért ne, én is képes lehetek rá ...!
jó hosszú hétvégét mindenkinek
"Kiválló motor, és futómű!Dinamikus motor, nem pattogós!
Kemény!Kicsit kényelmetlen!Fiatalos!Megnézik eléggé ha elmész vele az utcát!Kirívóan kemény gép!Jól dolgozik alacson fordulatról is!Gondozásmentes!jó konstrukció!nehéz orr, nem lehet kerekezni!átlagnál jobban fogyaszt!"
helló
megnézetm az oldalt és nagyon szépek a munkáid
én az első sárvédőmre szeretnék egy kb10x15 cm es( ekkora a max ami elfér) képet. sajnos konkrét elképzelésem nincsen, de ha ráérrsz a hétvégén akkor egyeztethetnénk, és összefuthatnánk köszárhegyen.
egy körülbelüli árat és egy telefonszámot tudnál küldeni mailben?
köszi
Tomi
az a baj, hogy az sem hátrány ha tetszik egy motor... elhiszem, hogy jó a nagy Z, de nem nekem. Majd egyszer azért kipróbálok persze egyet ha tehetem és lehet megtetszik, de így alapból kevés esélyt látok rá, hogy belezúgjak
Jól hallottad. Én magam csinálok airbrush festést.
Itt meg tudsz nézni pár munkámat: www.airbrushfehervar.mlap.hu
Ha kérdésed van, vagy ötleted, szólj nyugodtan... bármit bármire!
Lépek alvadni, jóccakát, rémálmokat!