Szerintem sokak kedvét elvette a jegyár is... Nem volt egyensúlyban a nívóval. Sok-sok éve járunk már oda, tavaly éreztem először jelentős esést bár akkor legalább volt Beatrice, Blues Company stb. Csak ember nem aki nézte volna. Na az idén nagyobb eséllyel lökött fel egy fa,mint egy vendég Pár éve még nyolc kört mentünk mire helyet találtunk a motoroknak, most többhektárnyi hely jutott a gépeknek és a sátornak. Árus se nagyon volt.
Én csak felvonulni voltam, mint május 1-én Ahol abszolút nem volt gond a létszámmal Viszont már a találkozó előtt sokan "leírták" a bulit. A fellépő együttesek "ütőssége" is elmaradt a szokásostól, talán már ez is előrevetitette a dolgot. A megszokott hétvégi falu...városbéli tranzitforgalomon is érezhető volt a gyengélkedés. Hallani már olyan hangokat is, hogy ennyi volt. Remélem azért továbbra is életképes marad a rendezvény
Hohhóóó! A második linken szereplő motor ismerős nekem. De az is lehet, hogy a 9-es nagy testvér. Mindenesetre az a lejány nem illik hozzá, a motor szebb szerintem
Ez meg az ismerősöm épített quadja. Egy 1150-es Triumph blokk hajtja.
info
milyen felvonulás lesz Bodajkon és mikor?