Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem sokak kedvét elvette a jegyár is... Nem volt egyensúlyban a nívóval. Sok-sok éve járunk már oda, tavaly éreztem először jelentős esést bár akkor legalább volt Beatrice, Blues Company stb. Csak ember nem aki nézte volna. Na az idén nagyobb eséllyel lökött fel egy fa,mint egy vendég Pár éve még nyolc kört mentünk mire helyet találtunk a motoroknak, most többhektárnyi hely jutott a gépeknek és a sátornak. Árus se nagyon volt.
a felvonuláson én is ott voltam... láttam is Matskat is meg Polot is
Én csak felvonulni voltam, mint május 1-én Ahol abszolút nem volt gond a létszámmal Viszont már a találkozó előtt sokan "leírták" a bulit. A fellépő együttesek "ütőssége" is elmaradt a szokásostól, talán már ez is előrevetitette a dolgot. A megszokott hétvégi falu...városbéli tranzitforgalomon is érezhető volt a gyengélkedés. Hallani már olyan hangokat is, hogy ennyi volt. Remélem azért továbbra is életképes marad a rendezvény
Kabbe! Hülye jépa!
Te hunnya!
Hello te hun, egyem azt a drága kis pofádat! Na ez kész...
Maradunk itthon... Az ürességtől kongó gajavölgyi találkozó után még a motorozástól is elment kedvem.
Kifelejtetted,hogy eladó!
sziasztok! Fehérvári mocisok merre mennek ma? mennék én is valamerre
semmi baj mi is odamehettünk volna csak hát lusták voltunk kimenni a napra
Nem sámli....

Ez meg az ismerősöm épített quadja. Egy 1150-es Triumph blokk hajtja.
Köszi! Ne haragudj, hogy nem álltam meg, de már vártak rám, később pedig már nem láttalak. Nem voltam elájulva az egésztől...
XIV. Fekete SAS Party Motorostalálkozó Polgárdin Július10-13 , mindenki jöjjön el aki teheti ! :)
Hohhóóó! A második linken szereplő motor ismerős nekem. De az is lehet, hogy a 9-es nagy testvér. Mindenesetre az a lejány nem illik hozzá, a motor szebb szerintem
nagyon szép a gép Polo
Ezt nézzétek mit fényképeztem a Citadellán. Élőben sosem láttam ilyet. Z1300
Köszi az infot, szerintem elugrunk délután megnézni mi van ott.
Ha túlélem a betonozást akkor elmegyek nézelődni.
Te nem jössz a "kis" Zvel?
Nincs mit!
kösziíiíiíi
16:00
most van motoros tali de a felvonulást énsem tudom:/
info
Hello!
milyen felvonulás lesz Bodajkon és mikor?