Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feléledtél a gyógyfürdőtől?
Nekem mindegy melyik nap... Megbeszéljük!
Biztos van XXS-es is
Felhívtam az rmc-t, holnap asszem elmegyek nézni termo alsót. Remélem van a méretemben.
Matska Bp mikor lenne jó? Szombaton 9-ig, vasárnap 7-ig nyitva vannak. Elmehetnénk esti autókázás képpen is, és akkor jöhetnének még.
Jó kis hátszeled lehetett!
150-160... tényleg csak óvatosban. Egyszer sem kellett elvennem a gázt.
Sziasztok

Nem hiszem , hogy találkoztunk! Mikor volt ez pontosan, mert mostanában nem jártam arra. akival találkoztál ő is mater volt, vagy csak szintén Monster 600?
Mert olyan lassan közelítettél mögéjük, hogy volt idejük a tükörbe nézni
A srácot vágom, de a motor még nem láttam.
Igen ,őt láttam! A vasa akkor is gyönyörűség! Igaza volt,olyan mint egy jó nő!Gyönyörű,de makacs! Mondjuk azért nem hiszem,hogy minden TNT ennyire makacs lenne!
Szerintem hétfői, másnapos terméket fogott ki!
Semmi gond
akkor sorry...
Ő lenne, bocs Sanyi
Vadkerten csak teherautóval jártam eddig
Megmondom a valót,szívem vágya egy ilyen vas,csak a zsém karcsú hozzá sajnos!
F2tom! Néztem a képeidet, vhol már láttalak, de mikor megláttam az f2-esedet, akkor azon gondolkodtam, vajon soltvadkerten tavaly,vagy tavaly előtt láthattalak?
Akkor az a Sanyi, balatoni úti OMW-re szoktak járni. Tavaly találkoztam vele, már akkor baszakodott az akksija.
Nem titkoltam, nem került szóba soha.
Szerintem meg környékbeli,mert ismerték a (balatoni úti kuton) legalábbis így vettem észre!
Kocsival voltam ,de nem bírtam nem észrevenni ezt a gyönyörűséget!(Az aksija volt lapos,de azt monta a csákó,nem először fordul elő vele ,hogy megmakacsolja magát!
És ezt eddig miért titkoltad?
Halo Mater Mester. Nem találkozhattunk mi még ősszel a fehérvári Yamaha szalonban? Ha alkatrész kell, akkor próbáld meg Borsó Tibinél a Motorsprintben a palotai úton, biztos tud szerezni. Szerelőt is tudok ajánlani.
Ha egy sárgáról beszélsz, akkor az a Benő Sanyié, Full Gas-nál dolgozik.
Nemtom, de kipróbálnám szívesen! Szerintem nem helyi mert híre ment volna.
Szeva Mater!

Ugorj át a Ducati Klub topikra!Ott biztos tud segiteni neked valaki!

Ciao
Itt vagyok te ánuszbojtár! Meggyüttem! MEnnyivel jobb motoral a 81-es... Fityóval ha megyek, síkideg vagyok a sok balfisztől. Motorral minden egyszerűbb és vigyorogva érek oda Ja és meg kell köszönnöm az autósoknak mert mind (mégegyszer mondom MIND) messziről lehúzódott pedig nem is hangos a gép. Nézték a tükröt vazz! Hihetetlen!