Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éljen a mákus hurka :)
okés sztem ott összefutunk
Én megyek ebédelni, utána meg motorra pattanok. Annyira nem gáz a szél. Döntsétek el.

Sziasztok!
Én nem szeretem ha átdobál a szembe sávba.
ööö lehet bár az idő egyre sz*rabb...
Friss infó: Mi szerintem 2 körül érünk ki. A Tomiék lehet, hogy korábban. Jöttök?
Az én darazsam csipázza a szelet
oo szuper te vagy a legjobb jah ittis nagyon fúj 3-4? hmm
Valakinek jó vagyok én is? Csak annyit tudok, hogy v.mikor délután, gondolom ha a Tomi befejezi a renoválást. Szerintem 3-4 óra körül már ott leszünk. Ez a tetves szél elállhatna végre.
Tomi vagy Matska vagy vki mikor mentek ma? mert miis lehet elnézünk arra
szia ma megint én voltam a téma csak tarkánál de egyenes válasz nem kaptam ,hogy mi a baja velem!ennyit róla ,jó lenne ha már leszálna rólam rohadtul unom már
Fent van a videó
jó8
Csöcccs!
Viszlát holnap
Na Jucikát! Nézek filmt meg alvadok.
Ne sokat költsön, vegyen inkább kölcsön! LEhet, nem is éltél amikor ez folyt a tévéből
oké köszi
Az nincs... Anno a Kolonicstól kértünk kölcsön.
Állat vagy . De gondolom nincs benne nyomatékkulcs
Tegnap gyártottam a kallódó szerszámoknak csini tartót! A ládikót ecsém hozta, a belét meg én faragtam hungarocellből.
Nincs, de a möre is anélkül húzta meg, és nem szivárog. Gyanítom a piller sem nyomatékkulccsal huzkodja a dekniket. Meglátjuk.
Az meg csak a meghúzásnál necces. Ha lazább akkor kitekeredik és szivárog, ha túlhúzod akkor meg pákk a menetnek ééééés: szivárog. Van nyomatékkulcsod? A manuelben ott van mindenhez a nyomaték.
Így van. meg egy raklap csavar a dekni.
Megvédünk! Nem lenne ám semmi baj, cimbora a Gárdonyi kap. ügyeletese!