de továbbra is hajráá, legalább most már nem fogok annyira drukkolni neki... emrt most már tisztában vagyok a helyezettel (adotságokkal), és tom megoldja.
5x eh és ráadásul 2? az még a könnyebb az 1el voltak gondok, nem is picik... vicces volt. Mindíg úgy mentünk el órára, mindent tudunk. Na most már egy áramirányt megfordított és megállt a tudomány.
eh 2 ről annyi emlékem van... zh... táblázat... egyszer megszólal a zh között jah elszámolta magát, és ott elkezde átírni az egészet kb 30 perc után
uhh 1x voltam andánál prog 1, na úgy megszopatott.. úgy mentem oda, hogy tudok programozni. nos nekem éppen meglett a 2es képzelheted a többieket. kiszámolta a pontozása alapján hogy kb 15ös létszámból 3 embernek van meg a 2es. szal azért vannak arcok.
ma belevertem a rekordba, veszpremi katlan durvan jo, belatsz vagy 4 kilometert. persze hogy a suzuki meg a gyors savban, mikor sehol senki. biztos fel akart szallni.
kamion mogott is jottem, ezt a rohadt soval kidobott kavicsot ugy dobalta fel, aszittem csuzlival lovok. az is egy okos dolog volt, mar lassan le sem tudsz fordulni a 8-asrol, mert miden lassito/gyorsito sav nyakig aprokavics, motoros meg dogoljon meg.
nekem az eh2bol 5x volt bukta, majd szemelyesen elmeselem miert, nem fogod elhinni. mas ugy megvolt nagyjabol elsore, kiveve, hogy anda eccer jobban tudott ip-cimet kiosztani. pontosabban nem mindegy volt neki, hogy szamolod ki, az viszont nem erdekelte, hogy az en eredmenyem es az ove is ugyan az volt, szoval vicces. ezt roviden, tomoren ugy mondjak, hogy kisebbsegi komplexusos fasz.
én tegnap előtt gurultam egy lighteset, az év első gurulása volt, mikor nem fááztam. mondjuk nagyon nem is húztam neki csak 1-2x volt a mutat 190 körül felett.
aham. nekem bor.
motor mennyen az a lenyeg, meg uj lanc, es gyertya .....
tank tele
talan holnap suthetne a nap, ugy 15 fok, az eso meg elhuzhat az albanokhoz, megerdemlik
hát igen... vannak dolgok kanizsán mondjuk én egy két nehéz pillanatot leszámítva, átvészeltem mindent, de ez a szigó bukta elég nagy pofon volt a sulitól.
tovabb is tanulok, meg szep, csak nem itthon. mba kepzes, ez a nagy almom, de nem olcso, viszont nagyon jo befektetes. kesobb raerek bohockodni infon, lehet meg le is doktoralok eccer, mint ismerosm 40 evesen. ido van, csak kanyizsat kell elfelejteni, ott csak magat a tanulast utalod meg.
ehhez semmi köze a motornak... a motorozást én már réges rég élevezem, csak azért nem árt felöltözni, és ha már veszek valamit, akkor legyen már valami cél.
én is. nah jó egy két sör néha, csak hogy formáljam az alakom.
de továbbra is hajráá, legalább most már nem fogok annyira drukkolni neki... emrt most már tisztában vagyok a helyezettel (adotságokkal), és tom megoldja.
mondjuk ha ivásról van szó, rengeteg dologhoz odaírhatnám hogy ezzel kerek az élet.
mellesleg nem feltétlenül csak "úgy kerek az élet" ez nézőpont kérdése
én is az vagyok! jah és milyen Tímea, mert azt lehagytad.
viszont a suzis helyében én is meghúúztam volna!
oke, joccakát, aztán még beszélünk!
eh 2 ről annyi emlékem van... zh... táblázat... egyszer megszólal a zh között jah elszámolta magát, és ott elkezde átírni az egészet kb 30 perc után
uhh 1x voltam andánál prog 1, na úgy megszopatott.. úgy mentem oda, hogy tudok programozni. nos nekem éppen meglett a 2es képzelheted a többieket. kiszámolta a pontozása alapján hogy kb 15ös létszámból 3 embernek van meg a 2es. szal azért vannak arcok.
kamion mogott is jottem, ezt a rohadt soval kidobott kavicsot ugy dobalta fel, aszittem csuzlival lovok. az is egy okos dolog volt, mar lassan le sem tudsz fordulni a 8-asrol, mert miden lassito/gyorsito sav nyakig aprokavics, motoros meg dogoljon meg.
motor mennyen az a lenyeg, meg uj lanc, es gyertya .....
tank tele
talan holnap suthetne a nap, ugy 15 fok, az eso meg elhuzhat az albanokhoz, megerdemlik
mellesleg Suomy ruhám van.