Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kéépzelem... én meg úgy vagyok ez legyen meg, aztán még kiderül mi lesz, egy alap diplomának nagyon jó infóskét bárhol el tudok helyezkedni, ha tehetem tovább tanulnék. de ez még a jövőő
en pedig nem tudnek felsoroni 2 ruhamarkat, csizmat pedig egyet sem ...
a motorozas nem ettol fugg. vagy elvezed vagy igen......
mint mondtam nem lenne ez gaz, csak melo mellett hat faszom..... elso ket felevben amig lent voltam midenem megvolt, osztondijam is volt, de hat keves, itthonrol meg nem jott le, szegenyek voltunk. most mar jobb a helyzet, de akkor is lepek, feco bacsi meg szopjon itthon a komcsi nyugdijasokkal. meg azt is meggondolom hogy ide jojjek e vissza, nem svajcba. asszonynak az utobbi jobban teccik, heheh
nekem régi álmom a sidi csizma...
én borítottam egy naposabb délután. no nem a géppel, azzal nem mernék még, hanem simsonnal, el is zakóóztam vele
háát, hajráá... nekem már csak számtech és záróvizsga... ja és én most vagyok 3.as és 2 és fél év alatt lenyomtam mindent.

szigónál segítenek, no para Bujtásné max lehet beszopat de rávigyorgsz és no gond. DSP nél le kell ülni egy délután kész megvan.

amúgy én is eltünnék már elég is volt ebből.
vehehe, par hete voltunk kint, nem mertem donteni, akkor meleg volt....
ruha van occsob is, nekem csizma asszem 40 volt ujjan, vagy 47, mar nemtom, de siman jo, es nemtom milyen marka. borkabim is legoccsog, pedig megvehettem volna a legdragabbat is, de reklamra nem fizetek .
jah
mi megvan regi sulibol, az urholgy nem hajlando elfogadni. matek durva lesz, utalom mint szart. dsp meg ra kell seggelni, ennyi. mar ideje lesz hogy vegezzek, osszel el akarom huzni a belem innen a gecibe, faszom csoroskodik ....
nem parázok, csak azért jó lett volna... abból akartam sidi csizát venni és mégegy két finomságot...

nyugeee nem kell félteni, nem fááázok a multkori után. Mikor kaposvárra vittem a gépet 7 fokba szervízre, innen az kb 60 km. fincsi volt.
dsp, mi, matekszigo, szakdoga - az max 2 delutan, mernokit 1 delutan irtam meg cegnel, vehheheh
akinek ilyen munkatarsai vannak, csupa szaktudas, jo otletek (most fenyeztelek raido, szoval holnap bufe, te fizetsz .....)
mi dsp és matek szigó? arra gondoltál akkor?
boglar nem gaz, sima ugy. joidolesz meglatogatlak, csak majd meleg ruhat vegyel, mert gyorsba hideg van.

suli miatt meg ne aggodj, kurvara raersz, en 28 vagyok, es nem parazok.
amugy olyan faszik lediplomaztak mar, hogy meg egy szaros vinfos-t sem tudnak telepiteni, es ugyanugy az ibm-nel meloznak, es "informatikus"-nak tartjak magukat.
aham, faszomat azt ..... akkor en vagyok neumann ....
de már szinte semmid sincs vissza,,, mi kell még?
ha most nem jon ossze, nekem 160- tandij. melo mellett eleg vicces igy is nappalin, elhiheted.
majd most ir raido, hogy nem is dolgozok semmit ....... igaz cicafiu?
akkor is... buktam az ösztöndíjam... kb 130 ezer...
balesz... délbalaton... boglár, tehát siófok innen 30as ami nem táv té?
sima ugy, mikor csapatunk? merre laksz?
papa, ugy mentem le, hogy forditoprogira semmit sem tanultam, kihuztam 1-es tetelt - 4es. management, 10 kerdest tudtam, 8 kicsi 2 nagy. abbol 7kicsi es 2 nagy bejott - 3-as. eh2-on holci adott +3 pontot, 2-es. majd semmit sem tanultam szamtech-re, csak elolvastam 1x, kiveve szofttech, es makom volt, muhinal irom szakdogam, es megkinzott, volt pofaja. holci azzal szivatott 20 percig, hogy hardve-uzemmod valtas vagy harveruzemmod-valtas. aztan jott tuki. azt ertekeltek, hogy elsonek kimentem, es tudam mirol beszelek. magolni nem tudok, szoval pipa. iden dsp, mi, matek szigo. utalom
ő lenne az...
2 hét rémálom reggeltől estig... ezért mondom... hogy kapd be. nincs igazság
nem kell mondani 1 padsorral mögötted néztem végig az esetet... de akkor is...

összeadó áramkör szó szerint mindent tudtam... és kivonóval beszivatott és aszonta nem...
jah, meg annyi hogy oprendszert es arch-ot is csak 1x olvastam el. vehhehe.
csak megsugom hogy az arch tetel atlaccott, mar csak a szoft-tech-et kellett kiirnom, mivel kurvara egyiket sem olvastam el. tukinal edeskeves ha tudod a tetelt, cimzeseket huztam, es vegen kikotottunk cisc-risc-nel, harvard arch-nal, es proci felepitesenel. szoval nem csak mak volt, elhiheted. vheehhehe
Na pá all! Kicsit én is Houdini nyomdokaiba lépek. Szóval lépek.
ezt azért kaptad emrt ilyen kis gonosz vagy