Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szió!
Oké.Rem tényleg olyan idő lesz mint amilyet jósolnak.Na mennem kell szia,akkor Hétfőn.
Nekem teljesen jó a 100 tempó is, ketten jöttök?
már el is mentettem a számod

akkor hétfőn csöri
Akkor te mész majd elöl,te adod tempót.Csak le ne maradjak,mert akkor sosem találok haza
Rendben! Én már voltam párszor, úgyhogy nem fogunk eltévedni.
Az egy jó kis túra lenne.Benne vagyok.Arra még nem jártam mocival.Akkor Hétfőn lebeszéljük a részleteket.
Oksi! Pont keddre mondják a legjobb időt!

Már régóta tervezek egy Esztergomi túrát........

Lenne hozzá kedved?
Akkor visszaigazollak.A Kedd nekem is jó akkor pont nem melózok.Akkor elküldöm a tel számot.
már bejelöltelek, nekem a hétfő és a kedd megfelel
Szia.Én sem utazom gyorsabban,100 körül tökéletes.Már másik tel számom van.Ha fent vagy iwiw-en(szerintem tuti)akkor majd ott elküldöm egy üziben,meg be is jelöllek.Aztán majd egyeztetünk hogy merre meddig mikor!Amúgy jövő hétre tuti időt mond.
Szió!

A hétköznap nálam is megoldható. Igazából a távolság mindegy, csak azt tudni kell, hogy az Én utazóm 110-120 max. A telszámod még a régi?-aminek 11 a vége?
hat nem, vagyunk igy paran..... de legalabb csinaljuk
Szevasztok. Úgy látom, nem én vagyok az egyetlen aki el van csúszva a főiskolával
jó éjt megyek aludni
Mondjuk ez lehet veszélyes dolog volt, feltenni róluk képet... a sok betyár ha észreveszik, nem lesz nyugtuk... amit valahol meg is értek. de kössze hogy szóóltál, amennyit már beszéltünk róluk, róla, már naon kíváncsi voltam.

most viszont én is bedobom a szunyát, voltam ma sulee ba, fáradt vok. jóéjt mindenkinek!
jaja... úgy látszik, én is öregszem...

végülis tök min1, csak próbáltam szó szerint idézni tőle.
élet ,vagy világ nem mindegy? csak kerek legyen
te is fiam ,nem csak én
javítva: "így kerek az élet" rosszul emlékeztem... tán öregszek?
így van oké!

dreher... és "így kerek a világ" by Timi
annyi meg kell
biztos tudod én öreg vagyok ehez