Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te motoron...
engem meg megvágott a *uzi...
most nezem hogy igen. neked meglett szamtech? atanak igen, azt hallottam. milyen vassal nyomod?
igen b*sszad meg!

hátulról néztem ahogy a ló*asz tételeket sem tudtad, mert végig kipuskáztál mindent! kis szemétt...
jóhír kösz
igen. gyotrelmet. eroszakot. es hogy amikor o a bolyain tanitott, en ott tanultam. vehehhe.
amugy tuki nagyon nagy agy, de mindig szereti bizonyitani, hogy o minenkinel okosabb. amugy csipem, most, hogy 4-es a szamtechszigom, vehhehhehe......... netan sorstars?
Igen... Északon-északkeleten elszórtan és esetlegesen... Itt legközelebb jövő szerdára esedékes az égivíz.
Kép a képben! Cakát! Aluggyá sokat
Ha felébredtél akkor meg írjá! Vagy:

"Én vagyok a járási betmen! Híjjá fő!"
esőt mondd de főleg szombatra
... mond az valamit hogy tukacs?
14 fok!
joido lesz honap?
Hát akkor kisbarátom, kapd be a f.szom . Julien Grendell bekaphatja. Na holnap csörgök, vagy csörögj, egykor már képben vagyok. Na zsiszlájt!
szeretnéd
koszi! nagyon fain cucc, koncertre, motorostalira extra kiralysag ....
Ahoj pubikám! Mielőbbi hajnali lefekvést! Szerintem mehet holnap a buli! Benne vagyok,mint a cégkódexben! Megpróbálom elcsalni a Diát is.
Sajnos 5 perc múlva megyek dolgozni, de holnap le kéne nézni agárdra parkolóba. Viszek fényképezőt, azt lehet kamerázni. Néztem én is parkolót, de lófasz. Legjobb agárdon a strand. Na majd holnap leszek már csak. Ha jönnél, akkor dobj egy smst vagy ilyesmi. Na csupi!
Gratula hozzá
jah, es nagyon kenyelmes az uj brutal-kemeny-rocker fuzos borgatyam, robotzsaru jaras a multe ....
a tied hamar elmenne, 500 min denkinek van ....
yard-ot mar az idegeli, hogy fiatalok vagyunk, jokepuek (kiveve raidot), es van MOTORUNK! born to be slave - vagyis a szolgalat, lajos, mi lesz a szolgalattal, hat ennyit jelent neked a testulet?
vehehehhe
Nem jössz ki egy rövid cigarettevásárlós gurira?
hát... tudod, hogy mindent el lehet adni csak az ár a kérdés
A yardidegelést kihagyom lóerőhiány miatt... Keressünk fasza forgolódós parkolót mert hiányzik a vidi! Megnéztem ma pár helyet de trágyák vagy forgalmasak vagy van éjjelibagoly aki rádhívja a yardost