igen. gyotrelmet. eroszakot. es hogy amikor o a bolyain tanitott, en ott tanultam. vehehhe.
amugy tuki nagyon nagy agy, de mindig szereti bizonyitani, hogy o minenkinel okosabb. amugy csipem, most, hogy 4-es a szamtechszigom, vehhehhehe......... netan sorstars?
Sajnos 5 perc múlva megyek dolgozni, de holnap le kéne nézni agárdra parkolóba. Viszek fényképezőt, azt lehet kamerázni. Néztem én is parkolót, de lófasz. Legjobb agárdon a strand. Na majd holnap leszek már csak. Ha jönnél, akkor dobj egy smst vagy ilyesmi. Na csupi!
yard-ot mar az idegeli, hogy fiatalok vagyunk, jokepuek (kiveve raidot), es van MOTORUNK! born to be slave - vagyis a szolgalat, lajos, mi lesz a szolgalattal, hat ennyit jelent neked a testulet?
vehehehhe
A yardidegelést kihagyom lóerőhiány miatt... Keressünk fasza forgolódós parkolót mert hiányzik a vidi! Megnéztem ma pár helyet de trágyák vagy forgalmasak vagy van éjjelibagoly aki rádhívja a yardost
hátulról néztem ahogy a ló*asz tételeket sem tudtad, mert végig kipuskáztál mindent! kis szemétt...
amugy tuki nagyon nagy agy, de mindig szereti bizonyitani, hogy o minenkinel okosabb. amugy csipem, most, hogy 4-es a szamtechszigom, vehhehhehe......... netan sorstars?
Ha felébredtél akkor meg írjá! Vagy:
"Én vagyok a járási betmen! Híjjá fő!"
vehehehhe