Nagyon nagy kérsdésem lenne hozzátok. Ne haragudjatok, ha ezt itt nem szabad, nem tudtam...
Nekem egy Ducati Monster 600 Monsterem van.
Egy régebbi szerelés eredménye képpen (Nem én csináltam) egy csavar kiesett a helyéről és egy kicsit szétkapta a generátoromat. Szerencsém volt mert, nem tette teljesen tönkre, de a forgó részen a mágneseket fogó lemez megsérült. Mindenki azt mondta hogy esélytelen, hogy ilyet használtan kapjak, azért gondoltam megkérdezem ducatis társaimat.... Az állórészbe is belekapott, de azt még lehet tekercseltetni.
A másik, hogy ez pont a 20000-es szervíz környékén történt és vezérműszíjat is kellene vennem. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok venni ilyet, nem a legborsósabb áron. Nem akarom ezeket a dolgokat elviccelni, mert a monster az egyetlen dolog amire igazán büszke vagyok. Viszont mivel hallgató vagyok, nincsen keresetem és nem tudok korlátlanul költeni.
Ne haragudjatok a hosszú hozzászólásért , de elég nagyon gondban vagyok.
Hogyne láttalak volna kolbász! Agárd szabadsrtand parkolóban voltunk utána, mostanában oda járunk hülyülni. Találkoztam a Misellel is. Majd egyszerr gyere le.
Nekem csak a seggemről repültek volna le a betűk,ha lennének...
De észre vettétek a PUSÁP hatást? jjaaaaaj a Ruhámon kis csacsik nekem is még mindíg tart.... : O))
Amúgy meg pálinkás jó reggelt mindenkinek! Már bejártam a várost gyalog. Kocsit nincs hol letenni ingyen, a motort meg félek,hogy széthordják az indiánok.
Hehhóó! Felhívtam a Superzone-t, hogy lejötteka bötűk a zsírúj Ar*** N*** ruháról, azt mondták, kicserélik. Biztos nem ez volt az első alkalom, egyből tudta a srác, h mire gondolok
De legalább nem szarozik. Bájz, valami más munkaidőt kéne szereznem, pont nappal dolgozok, amikor jó az idő, és nincsenek a parkolóban
Jó ebédhez szól a kipu! Ma is lesz nagy vágatás. Ma végre egyedül lehget tekeregni. Nem mintha utas bajom lenne, de jobb az ilyet egyedül csinálni. Na ez a különbség a Moci és a Sex között!
Nagyon nagy kérsdésem lenne hozzátok. Ne haragudjatok, ha ezt itt nem szabad, nem tudtam...
Nekem egy Ducati Monster 600 Monsterem van.
Egy régebbi szerelés eredménye képpen (Nem én csináltam) egy csavar kiesett a helyéről és egy kicsit szétkapta a generátoromat. Szerencsém volt mert, nem tette teljesen tönkre, de a forgó részen a mágneseket fogó lemez megsérült. Mindenki azt mondta hogy esélytelen, hogy ilyet használtan kapjak, azért gondoltam megkérdezem ducatis társaimat.... Az állórészbe is belekapott, de azt még lehet tekercseltetni.
A másik, hogy ez pont a 20000-es szervíz környékén történt és vezérműszíjat is kellene vennem. Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok venni ilyet, nem a legborsósabb áron. Nem akarom ezeket a dolgokat elviccelni, mert a monster az egyetlen dolog amire igazán büszke vagyok. Viszont mivel hallgató vagyok, nincsen keresetem és nem tudok korlátlanul költeni.
Ne haragudjatok a hosszú hozzászólásért , de elég nagyon gondban vagyok.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
MSNre vegyél fel, aztán a továbbiakban majd a részleteket ott.
Megtennéd, hogy legközelebb rámcsippansz ha mentek?
Láttál?
Holnap valakinek van kedve egy Esztergomi túrához?
Fél 11-kor indulunk a plaza parkolóból.
Tel: 30/5490-936
De észre vettétek a PUSÁP hatást? jjaaaaaj a Ruhámon kis csacsik nekem is még mindíg tart.... : O))
De legalább nem szarozik. Bájz, valami más munkaidőt kéne szereznem, pont nappal dolgozok, amikor jó az idő, és nincsenek a parkolóban