egyszer legyen pénzem egy rendes pályagépre leszopatom az összeset ezt itt megígérem mindkinek
tele van a tököm a sok nagyarcú beképzelt tirpákkal szarrágó féreggel -pénzes nyomoroncok- VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRR
ezt nem tom miért ide írtam na mind1
ez van ti vagytok a tanúim....
akinek meg nem ing a netegye gatyába.....
Ma nem volt olyan jó a móka,mint tegnap. Beütött a nyár és tele volt a parkoló autós túristával. Ja meg akkora szúnyogokkal,mint egy sárkányrepülő! Csak sötétben tudtunk menni de a gyér közvilágítás kevésnek bizonyult.
Szerintem csak a peremet érdemes! Majdnem a felni közepéig! Ha nagyon akarod meg tom csinálni! Kb egy hónap múlva! sok a melóm! 5és 10 ezer között a két fenit!
jah félreértések elkerülése végett nemtudom ki az a 2 őrült aki bement a Balcsiba úszni egyet de nagy volt és ha véletlen látnák a képet sorry érte de nem lehetett kihagyni
Feldobtam a 2. videót, bár a konverzió nem úgy sikerült ahogy vártam, fos a codecpack-om, minden normális,mint divx, xvid kiakadt amikor próbáltam az flv konverter meg ilyen szart gyárt. Ha ráérsz akkor tedd fel rendesen én meg letörlöm ezt. Ja, az elejét 2:25-ig levágtam mert nem volt túl érdekes.
tele van a tököm a sok nagyarcú beképzelt tirpákkal szarrágó féreggel -pénzes nyomoroncok- VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRR
ezt nem tom miért ide írtam na mind1
ez van ti vagytok a tanúim....
akinek meg nem ing a netegye gatyába.....
Ha valakinek még nincs ötlete déltuánra, akkor Siófokon 2órakor találkozunk a Kikőtőben! Vagy csörögjön ha arra jár valaki, mert akkor összefuthatunk.
mi eddig 2en leszük, kis lötyögés siófokon címmel. Tel számom: 30/432-3990
Szép napot