Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a következő körben leszállok segíteni :O)
Majd megyek és beszúrok neked a kanyar közepén Aztán segítesz összeszedni a törmeléket
egyszer legyen pénzem egy rendes pályagépre leszopatom az összeset ezt itt megígérem mindkinek
tele van a tököm a sok nagyarcú beképzelt tirpákkal szarrágó féreggel -pénzes nyomoroncok- VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRR
ezt nem tom miért ide írtam na mind1
ez van ti vagytok a tanúim....
akinek meg nem ing a netegye gatyába.....
Huligán!
Mi voltunk.
Ma nem volt olyan jó a móka,mint tegnap. Beütött a nyár és tele volt a parkoló autós túristával. Ja meg akkora szúnyogokkal,mint egy sárkányrepülő! Csak sötétben tudtunk menni de a gyér közvilágítás kevésnek bizonyult.
Ő fényképezett... Motorról nehezen ment volna Igen jó képek sikerültek, vagy 120db!
jók az új képek adatlapodon nem vagytok százasok.. Polo mért nem versenyzett?
nah,akkor jól láttam
Igen mi voltunk! (Bár ma a hegyet kihagytam)
F2Tom,ti voltatok ma fent a bence-hegyen és lent az agárdi nagyparkolóban?mert akkor titeket láttalak egy aprilia sx 50-el voltam a haverokkal:D
Meg csőrgetnél ezen a számon 06 70 619-7241 vissza hivlak
küldj egy Emailt a nagybasi@msn.com-ra és válaszként megírom a számom!
Köszönöm uram ha megtennéd hogy meg írod a számod azt meg köszönném
Szerintem csak a peremet érdemes! Majdnem a felni közepéig! Ha nagyon akarod meg tom csinálni! Kb egy hónap múlva! sok a melóm! 5és 10 ezer között a két fenit!
jah félreértések elkerülése végett nemtudom ki az a 2 őrült aki bement a Balcsiba úszni egyet de nagy volt és ha véletlen látnák a képet sorry érte de nem lehetett kihagyni
hát el... majd legközelebb...
elöbb nem tudtad volna beírni? hát elkerültük egymást...
Tudnál nekem segíteni z750 -en szeretném a felniket meg csináltatni szerinted hogy néz ki jobban ha az egész meg vann polírozva vagy csak pereme
Csak a peremet szeretnéd políroztatni vagy az egészet?
Szevasztok ! tudna nekem segíteni valaki felnit szeretnék políroztatni van valaki a környékben aki foglalkozik vele
Feldobtam a 2. videót, bár a konverzió nem úgy sikerült ahogy vártam, fos a codecpack-om, minden normális,mint divx, xvid kiakadt amikor próbáltam az flv konverter meg ilyen szart gyárt. Ha ráérsz akkor tedd fel rendesen én meg letörlöm ezt. Ja, az elejét 2:25-ig levágtam mert nem volt túl érdekes.
jah és fél 2kor indulok innen, addíg olvasom a topicot...
Sziasztok!

Ha valakinek még nincs ötlete déltuánra, akkor Siófokon 2órakor találkozunk a Kikőtőben! Vagy csörögjön ha arra jár valaki, mert akkor összefuthatunk.

mi eddig 2en leszük, kis lötyögés siófokon címmel. Tel számom: 30/432-3990

Szép napot
ki jön ma kőszárhegyre? mi ottleszünk