Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérjük megosztani!
A tréning ingyenes de regisztrálni kell.Regisztrációs cím a dh-online,és a police.hu oldalon.
bittedánke
Köszönöm a gyors válaszokat és segítséget :)
Pácser Laci:
+36 20 3472984
szerviz@motorcenter.hu
Szia,
Igen, egy 2 hengeres CBF 500-ról lenne szó
Szia,

ha CBF-edhez kell szaki, akkor ajánlom Pácser Lászlót. A telefonszáma nincs meg, de szerintem egy fehérvári hondás megmondja. Bryanfox?
Sziasztok,

Tud valaki megbízható szakembert ajánlani, aki vállal karbi szinkronizálást itt Fehérváron vagy a közelben?
Csak Pilisvörösváron ismerek egyet, aki nagyon szépen gyárt.
Schláth Péter
+36 30 9610855
Ilyesmiről lenne szó, + hozzá a konzól az oldaldobozoknak: http://www.ebay.co.uk/itm/givi...
Sziasztok,

2003-as CBR 600 F4i-re szeretnék hátsó/oldalsó doboztartót gyártatni. Tudtok esetleg valakit aki fehérváron vagy a környékén vállal ilyet?
nemtom51@gmail.com +36-20/618-9844.
Üdv mindenkinek
szeretnék meginvitálni bárkit május 24.-én Balatonföldvárra a II Motoros Trophy elnevezésű versenyre. Amennyiben érdekel valakit a dolog az Eseménynaptárban talál további információkat.
Dehogynem! Ha bírod a dízelfüstöt, becsatlakozhatsz mögém Biatorbágyról
Kakukk !

Szombat DU nem lesz valami menet ?
Esetleg ha lesz ráérek.
Ok, akkor én majd valamikor csatlakozom. Javaslom a múltheti helyszínt, egyrészt a hangulata miatt (Sári nélkül ), másrészt meg mert VK bezárt. No, meg mert az közel van hozzám.
Na, elköszönök fiatalemberek, mert lassan indulni kell. Gazd.matek 2., és statisztika órákat lesz szerencsém hallgatni.
Én is dolgozom holnap dehát nem is hajnal négyig tervezzük a folyamatos gabonafőzet és gyümölcspárlat bevitelt.
Lehet, hogy nem érek oda.
18.45-ig suliban vagyok, utána meg találkozom egy barátnőmmel. Viszont Tommal tervezhettek, mert ő akar "focizni", bár nem sokáig, mert ő dolgozik holnap, én meg megint suliban leszek.
Francot nem. Foci az foci.
Nem is vagyok szőke.

Erre tovább rontasz az amúgy sem fényes helyzetemen... Ezért este nem találkozunk.
Azt hittem kivágod magad azzal, hogy hazafelé keletnek jöttetek.
Matska, ha nem szólsz, észre se veszik...
Jóóóóóóvan', igazatok van, nyugatra volt... Ezért megtapsolom magamat.
hogy hívják az okos indián lányt?

Szökkenő.
NEM
Szétizgultam magam, hogy lesz valami izgalmas. Nem lett.