Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No problem.De az időpont az jó lenne?
hát én potya utassal (asszony) megyek tehát sajnos a kézifék az be lesz húzva
Kicsivel hamarabb mondjuk 12:00.Már nagyon motoroznék azért kérdem.
Felőlem jó egy körül a garázsnál is rá csörögtem a másik srácra de nem veszi fel küldtem neki sms-t valamelyikre csak reagál
Te mikor akarsz indulni mert nekem aztán tök mindegy.Ja meg a helyet is
Akkor ketten már tuti hogy megyünk mikor és hol találkozzunk
Hát izé én is mennék ha nem gond
Csatlakozhatnék hozzád mikor és honnan indulsz
Köszi a válaszokat...
14:30
Tudja valaki, hogy mikor lesz ma a felvonulás Bodajkon?
Kiscsávó, a palotavárosban nagyon lazán nyomja. Pit-bike, se világítás se bukó, se semmi.
Kedves Bodajkra kilátogatók!
Ha Bodajkon bármi műszaki probléma adódnak, szívesen segítek bárkinek, itt a műhely. Nem "túlfelszerelt", de alap dolgok vannak.
Találkozó helyétől kb. 4km sztem, Bodajk Fehérvárcsurgói felén lakom.
Senkinek ne legyen rá szüksége, de ha mégis, bátran
Még
A BT014-el az volt az össz gondom, hogy csúszkált. Esőben rettentően bizonytalan volt az a gumi. Nagyon gyorsan lehűlt, nehezen melegedett... Viszont majdnem 16 000km-t tekertem bele. Most van az óra 16020Km-en.
Gratulálunk!

Látom csak nem lett eladva az a jó kis gép
köszi
köszönöm
BTakárhány volt az enyémen is eredetileg, nálam működtek csak a guminyomást mindíg elbasztam aztán gyakorlatilag idő előtt széttépődött.
Azóta metzeler, de ez mintha kicsit bizonytalan lenne esőben. Node mindegy van még a szettben egy lájtos pályanap aztán felpattintok rá valami mást.
Üdv a forgalomban nagylany. Boldog kilometereket kivanok! :-)
No akkor ki hogyan mikor akar menni bodajkra?Mert már nagyon kíváncsi vagyok.
csak jobb van, de turazni jo lesz :-D
B E R B E R ! ! !
Nagyon boldoggá tenne, kedves Uram, ha kinyilatkoztatná szándékait a vasárnapi Talmaringre való levonulási terveivel kapcsolatosan!
Azt nem tartom valószínűnek, hogy eme becses oldalt látogatni fogom addig, de szombaton este 5 óráig a hordozható távbeszélő készülékemen el tud érni. Utána minden valószínűség szerint a motorkerékpározás élvezetének hódolok.
Persze, csak abban az esetben, ha meg óhajtja velünk osztani becses társaságát!
A legjobbakat kívánva, mély tisztelettel:
levélkézbesítő75