Kedves Bodajkra kilátogatók!
Ha Bodajkon bármi műszaki probléma adódnak, szívesen segítek bárkinek, itt a műhely. Nem "túlfelszerelt", de alap dolgok vannak.
Találkozó helyétől kb. 4km sztem, Bodajk Fehérvárcsurgói felén lakom.
Senkinek ne legyen rá szüksége, de ha mégis, bátran
A BT014-el az volt az össz gondom, hogy csúszkált. Esőben rettentően bizonytalan volt az a gumi. Nagyon gyorsan lehűlt, nehezen melegedett... Viszont majdnem 16 000km-t tekertem bele. Most van az óra 16020Km-en.
BTakárhány volt az enyémen is eredetileg, nálam működtek csak a guminyomást mindíg elbasztam aztán gyakorlatilag idő előtt széttépődött.
Azóta metzeler, de ez mintha kicsit bizonytalan lenne esőben. Node mindegy van még a szettben egy lájtos pályanap aztán felpattintok rá valami mást.
B E R B E R ! ! !
Nagyon boldoggá tenne, kedves Uram, ha kinyilatkoztatná szándékait a vasárnapi Talmaringre való levonulási terveivel kapcsolatosan!
Azt nem tartom valószínűnek, hogy eme becses oldalt látogatni fogom addig, de szombaton este 5 óráig a hordozható távbeszélő készülékemen el tud érni. Utána minden valószínűség szerint a motorkerékpározás élvezetének hódolok.
Persze, csak abban az esetben, ha meg óhajtja velünk osztani becses társaságát!
A legjobbakat kívánva, mély tisztelettel:
levélkézbesítő75
Ha Bodajkon bármi műszaki probléma adódnak, szívesen segítek bárkinek, itt a műhely. Nem "túlfelszerelt", de alap dolgok vannak.
Találkozó helyétől kb. 4km sztem, Bodajk Fehérvárcsurgói felén lakom.
Senkinek ne legyen rá szüksége, de ha mégis, bátran
Látom csak nem lett eladva az a jó kis gép
Azóta metzeler, de ez mintha kicsit bizonytalan lenne esőben. Node mindegy van még a szettben egy lájtos pályanap aztán felpattintok rá valami mást.
Nagyon boldoggá tenne, kedves Uram, ha kinyilatkoztatná szándékait a vasárnapi Talmaringre való levonulási terveivel kapcsolatosan!
Azt nem tartom valószínűnek, hogy eme becses oldalt látogatni fogom addig, de szombaton este 5 óráig a hordozható távbeszélő készülékemen el tud érni. Utána minden valószínűség szerint a motorkerékpározás élvezetének hódolok.
Persze, csak abban az esetben, ha meg óhajtja velünk osztani becses társaságát!
A legjobbakat kívánva, mély tisztelettel:
levélkézbesítő75