Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok a diplomádhoz,megérdemelted.
mindig megigérjük hogy többet fotózunk, videózunk. de sose tartjuk be...
Jöhettél volna akadt volna a Bombinak is terep .
gombóc el sem hiszem.
Van dagonya Algyőn?Jöhettél volna évzáróra, volt 1 kisebb túra is.
Jövő héten már látni fogod a hirdetést
Diploma fakasztó
dakar 2008ban dabasi szakaszon

http://youtu.be/5VkDpyriA4Q
addig tartott cska én jöttem el :D
elvileg itt a fórum, ezt látja mindenki.
az nemis volt lakzi...
igazi lakzi reggel 6-7ig tart
Lekéne egyeztetni mindenkivel én ajánlom a jövőhét pénteket akkor szombaton lehet józanodni. Ferinek is szólni kéne meg Csabnak is meg a többieknek
nyáron egyszer volt olyna,hogy esküvőfotózás 6kor kelltem egésznap kentük a lagziból 2kor jöttem el úgy,hogy ZOli komám jött 2:30ra kocsival és mentünk BÉR-re fenn salgótarján mellett nyomni úgy,hoyg aznap eláztunk 2szer... na akkor volt az ,hogy a napközepén pofával estem bele egy pocsoláyba....
Rugjunk be , rugjunk be
Itt ám. Épp azt tárgyaljuk hogy mikor ülünk össze megünnepelni a diplomáját.
Sada rokonon is itt van !
Jóestét!
Ezt is megértük, hogy Gombóc ír a fóruma.
(én csaltam ide )
Jó estét mindenkinek !
tudom éééén...
amikor szakadó esőben kamerázok a 4 méter magas vizes csúszós tetejű pótkocsiról a tériszonnyal küszködve (ez már csak akkor rosszabb ha másnaposság is tart )
én is többnyire késő délután szoktam hazaesni vagy este, fáradtan.
én szerencsére max 2km-t gyalogolok, meg ha quaddal mék közeli pályához, akkor annyit se kell gyalogolni.
végülis. azé könnyebb helyzetbe vagyok mint té
én azért 0ra szeretem magam kihozni :D mert nem olyna fasza az ,hogy 3kor kelsz 1+1+2vagy 4órát +pár órát álldogálsz mászkálsz stb azt a végén még te buksz meg éjfél után érsz haza... nem tisztelik annyira mint kéne ... meg szegénység van ...
De pl a pécsi enduron 2 nap alatt 35km-t gyalogoltunk LÁBbal mert ugye ott ~50km egy kör és ennyit bírtunk bejárni
polaris700at nem hirdeted még mindig?
lehet rég elkelt volna már...
derbivel ugyanígy vagyok. van 9-10 verseny évente, csak épp azok fele olyan messze zajlanak.
a benya kigazdálkodásán én már rég nem töröm a fejem. a sportnak élek, nem az üzletnek ha az üzletnek élnék, ülhetnék itthon egész évben kb...
enduro/endurocrossra vigyen valaki mert ha így megy fel a benzin nem tudom sehogy se kigazdálkodni ,hogy tudjunk menni mert 20rugó lesz egy odavissza út egy versenyre és lesz 9 :(
Suzuki LTZ-400, olyan mint ha kicsit hasonlít a Kawa KFX-700-ra.
Bár én nem értek a kadokhoz.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_ltz400_rend
szams-5348585
fotókat kéne feltölteni amik az évzáró motorozáson készültek...
majd gyere fotózni derbire májustól. viszlek
mit kő fotózni ? :D jópézé mindent fotózok :D