kígyósi endurobol lesz valami?mert mi gondolkodunk petivel,hogy mennénk csapatni egyet, főleg ha leszünk is egy páran:)jó lenne pár infó mikor is kezdődik milyen programok lesznek mert az előzőnek igen nagy sikere volt báár akkor még nem volt ilyen hideg
Hallod, azt megúsztad. De én még ittam ott 1-2-t. Meg még náluk is. De végülis nemvolt erős, nemvolt azzal gond. fél 6 körül értem haza. Képek jók lettek? Majd tedd fel ha lesz időd, én is felteszem.
Ez így van.Pörkölt, krumpli nagyon finom volt.Le a kalappal a szakácsok előtt. Mennyiség is nem gyenge volt.
Az utolsó körökre már csak azért mentem, hogy megússzam Máté apuka által kínált fél liter forralt bort.
El is fáradtam.
Vasárnap nincs kedve valakinek kigurulni Arad környékére egy kis endurózásra?
- Mehetünk talpon is és futóval is...
- Mehetünk lájtosan és hárdosan is...
Egy a lényeg: motorozni AKAROK... ja - és fogok is.
Nyugi, nem leszel most egyedül
Lesz kint 3-4 quad még, meg jönnek ki a derbisek is, mint mórán múltkor, lesz kaja is.
Endurosok, quadosok gyertek vasárnap!
Hát megpróbálok.Bár már lassan három hete rosszalkodik a derekam. Ebben az időszakban szokott jelentkezni, de kb. 1hétig tart.Nem nagyon akar javulni.
Vasárnapról lenne szó?De nehogy megint egyedül legyek mint Mórán!
(ha kitudok menni)
2010ből pár kép hangulatteremtésnek:
Az utolsó körökre már csak azért mentem, hogy megússzam Máté apuka által kínált fél liter forralt bort.
El is fáradtam.
derbizés, quadozás, pörkölt, forraltbor...volt minden.
Bár ő inkább már túrázni menne.
Albertnak szóltál-e? Ő is kijöhetne, rég láttuk.
Lesznek derbisek is?
- Mehetünk talpon is és futóval is...
- Mehetünk lájtosan és hárdosan is...
Egy a lényeg: motorozni AKAROK... ja - és fogok is.
Lesz kint 3-4 quad még, meg jönnek ki a derbisek is, mint mórán múltkor, lesz kaja is.
Endurosok, quadosok gyertek vasárnap!
Vasárnapról lenne szó?De nehogy megint egyedül legyek mint Mórán!
(ha kitudok menni)