Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgylegyen!
na meglesz a diplomám január 4. államvizsga ,szilveszter kilőve aztán szarrá tankolok egy hordót azt kimotorozzuk
2010 húsvét...
fúúú ecsém ez se ma volt :(
mi mennénk 2-en
kígyósi endurobol lesz valami?mert mi gondolkodunk petivel,hogy mennénk csapatni egyet, főleg ha leszünk is egy páran:)jó lenne pár infó mikor is kezdődik milyen programok lesznek mert az előzőnek igen nagy sikere volt báár akkor még nem volt ilyen hideg
Marciék pont akkor készülnek túrázni. Kígyósra én átnézek, nincs messze. Majd összefut a csapat remélem.
2010ből pár kép hangulatteremtésnek:
Na hali ! Most érk üzenet, hogy dec.3.-án enduro verseny kígyóson, én biztos megyek, hacsak a ménkű bele nem vág a motorba.
Hallod, azt megúsztad. De én még ittam ott 1-2-t. Meg még náluk is. De végülis nemvolt erős, nemvolt azzal gond. fél 6 körül értem haza. Képek jók lettek? Majd tedd fel ha lesz időd, én is felteszem.
Ez így van.Pörkölt, krumpli nagyon finom volt.Le a kalappal a szakácsok előtt. Mennyiség is nem gyenge volt.
Az utolsó körökre már csak azért mentem, hogy megússzam Máté apuka által kínált fél liter forralt bort.
El is fáradtam.
Nem volt egy rossz nap a mai
derbizés, quadozás, pörkölt, forraltbor...volt minden.
Akkor találkozunk
Quadosok , endurosok jövő hétvégén valaki gurulni ?
holnap dolgozunk, majd rákérdezek.
Bár ő inkább már túrázni menne.
Lesznek derbisek csak most kevesebben, elfogunk férni. felváltva megyünk a pályán.
Albertnak szóltál-e? Ő is kijöhetne, rég láttuk.
akkor még lehet fordulok a másik oldalamra ,de megyek.
Lesznek derbisek is?
Jóhogy. Minden oké. 10től kintleszünk már. Várunk.
na lesz valami pályázás vasárnap?
Vasárnap nincs kedve valakinek kigurulni Arad környékére egy kis endurózásra?
- Mehetünk talpon is és futóval is...
- Mehetünk lájtosan és hárdosan is...

Egy a lényeg: motorozni AKAROK... ja - és fogok is.
Nyugi, nem leszel most egyedül
Lesz kint 3-4 quad még, meg jönnek ki a derbisek is, mint mórán múltkor, lesz kaja is.
Endurosok, quadosok gyertek vasárnap!
Hát megpróbálok.Bár már lassan három hete rosszalkodik a derekam. Ebben az időszakban szokott jelentkezni, de kb. 1hétig tart.Nem nagyon akar javulni.
Vasárnapról lenne szó?De nehogy megint egyedül legyek mint Mórán!
(ha kitudok menni)
HY!Kigyosi versenyről csak annyit hogy kb. igy dec. elején akartak egyet rendezni, de csak akkor lenne belőle valami ha mi szerveznénk meg magunknak.
kamerád nagyon tudja :) szép képet csinál