Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az azért érdekes... annyival valószinű nemélte volna túl.
olvasd vissza a hír kommentjeit.
190km/h
Köszi szépen. Nekem is nagyon tetszik, meg hát nagyon szeretem. Megvették volna úgy, hogy nyertem volna rajta egy csomó pénzt, de egyszerűen nem volt szívem odaadni.
Motor nagyon jól néz ki
Simán indulunk a versenyen és lealázunk mindenkit De nézöként lehet nem fáradunk el anyira.
pampera!
Mentem volna szívesen, mert nagyon hiányzik már egy kiadós csapatás, de sajnos közbejött egy kis családi probléma.
Ismét Laci vagyok csak megváltoztattam a nevem valami elfogadhatóbbá. Nos kép a mociról és a helyről, ahol lehetne gyakorolni(házunk előtt):
Sziasztok!
Most költöztem Földeákra és van egy gixxerem és szeretnék egykerekezni megtanulni. Nos egyedül kicsit unalmas, mivel nem ismerek itt még senkit így itt szeretnék valakit keresni, aki szintén gyakorolna velem.
üdv:Laci
sdi!
Inkább gyere velünk a Zarándra.
Ne álmodozzál.
Bánhatod , nagyon jót mentünk!
http://totalbike.hu/hirek/2011/06/27/erzberg_rodeo_taddy_ismet_nyert/

Csaba!
Jövőre elindulunk? Persze csak kocsival, és csak nézőnek...
Kaposvári strandra tartottunk, a baleset után pár percel késöbb jöttünk át a kereszteződésen. Szegény hayabusát lezúzták rendesen...
http://www.sonline.hu/somogy/k...
Csizi is jön akkor jössz ? lehet még Feri is
nem mutatványoztam, mert nem mertem a 8-10 féle bor után.
egyébként meg egy 500ccm-es kiváló állapotú kymco mxu volt a quad, és rendszámos!
a hordókban biztos maradt, mi kevesek vagyunk ahhoz hogy azt kiszürcsöljük (1millió liter volt raktáron, és az éves termelés 650ezer liter)
Nem vagyok bátor csak egy mezei enduros.de biztos jó kis terepen lehet motorozni.
És megmutatad a gazdájának hogy ez a quad megy kétkeréken is? és maradt valami a hordókban is?
Hazaértem a tanulmánútról.
Láttunk sok szépet, és sok csúnyát.
Tartalmas egy hét volt az már biztos.
Öregbaglos borászüzemnél voltunk szétnézni, bort kostólni, majd a borász quadját próbálgattam. Szinte tudtam hogy quadozás nélkül ez a hét se telik el
Sziasztok!

Motorosok a Gyermekekért címmel versenybe szálltunk. A tét nem kevés. Mivel ez az egyetlen motoros project több, mint 300 projekt mellett, így én képviselhetem a Motoros Társadalmat. 1 hét alatt sikerült az első helyre kerülnünk, ezt azonban meg is kell tudnunk őrizni junius 30-ig. A szavazás facebook-on zajlik. A segítségeteket szeretném kérni, minden szavazat és megosztás nagyon sokat számít! A link, ahol tudtok proginkra szavazni:
Motorosok a Gyermekekért

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Motoros Üdvözlettel: Anu (Pappné Melinda)
Holnaptól Hajdúdorog...

http://www.motorockfesztival.h...
CSABA, SDI többi endurós aki elég bátor július 3 HÁNTA ! 1nappal már feltudunk előtte menni ha akarjátok szállást is tudok intézni ;) laza pálya :)
Se képet se videót nem csináltunk. Szakadt szinte a túra végéig az eső. 60-70km-t mentünk kb
msn-re feljösz?
Buli elmaradt
Sikerült a Beverlyre gumigarnitúrát venni 6000ft-ért.Makulátlan.
Ja meg vettem egy bicikli utánfutót.Balatoni túrára hibátlan lesz .
Remélem a mai napról lesz valami videó!
tegnapi derbin előkerült megint egy legendás kocsi. egy csővázra épített porsche. brutális hangja volt, meg azért szedte is a lábát