Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sada, Csaba, Tibike, Gombi, és mindenki, aki olvassa ! Gyomaendrődre, a Peresi Köztársaságba, endurós kirándulás, nyaralás, motorozással, juli.22-23-24. A rendszámosok jöhetnek lábon is. Kemping ingyenes, szoba 1 főre 1450 ft. / éj. A kját összedobjuk, most vágtam disznót, viszek sok mindent. Motorozás a dévaványai, és turkevei krossz pályán, meg a 3-as körös árterében endurózás, a terv. Nem kell hozni semmit, ott van minden, csónak kajak, horgászbot is, aki akar horgászni. Irjatok ki akar jönni , a hely az kiváló, és ingyenes a szobán kivül minden. üdv
Ú látom mán eefelejtettél magyarul, irni. Nem kő sokat beszéni a csajokkal, csak mondogasd, hogy love, love, addig mig le nem vetkőzik. Vihettetek volna magatokkal egy mozgó büfét itthonról, akkor nem lett volna gond az itallal.
jól látod a nyelvtudáson múlik minden csak szépen finoman kell kezdeni :D fel le :D kicsit jobbra kicsit balra
Itten vagyok vagy fel oran at meg, 2 fontert. Ez az elso netezesi lehetoseg. Nem kell meglepodni hogy nincs ekezet, es elirok mert teljesen mas a billentyuzet.
Feri, kocsma az allitolag eleg jo, csak epp 2ezer korul adjak a sor korsojat. csajokbol is akad 1/2, foleg a szallashelzunkon. ott kapasbol 3 olasz csaje fogadott, ok is ugy vannak kint gyaksyin mint mi. a baj ottvan hogy lofasznyi a nyelvtudasom igy cseszhetem. a nyelvtudason mulik minden
udv lasi
hát má ra város nevéből levehette volna port a szájba :D
Szegény gyerök, ha ennyi minden nincs, legalább kocsma legyen, nehogy mentővel keljen érte menni, magyar gyerök nem birja az ilyen megpróbáltatásokat. Abban bizok, legalább az angol csajokat megkergeti, mint zinger a varrógépet, a központi rugót felállitja nekik.
Beszéltem Albival telefonon.38 óra alatt értek ki.
A szállása kemény 4 m2-t jelent.A kilókat folyamatosan adja le, olyan "jó" a koszt.Netet mintha nem is ismernék, net-kávézóval sem találkozott.Úgyhogy, az ígért képeket is valószínűleg csak itthon tudja felrakni.De legalább a melója 10-16h-ig tart, és 15-20 fokos tengertől csak kb. 2-3 km-re van(amiben persze esélye sincs fürödni).Ja a város Portsmouth
Lényeg nagyjából ennyi.
Üdv.
ma kerültem egy uccsót itt a falu körül. jólesett!
3 hétig majd csak kibirom quad nélkül. vagy pedig lesz olyan szerencsém, mint a múltheti tanulmányúton
Na akkor a túrákról ! mikor mennyünk ?

Üdv
Már látom jelen vagy az "Angliában élő Magyar Motorosok" fórumon is.
Nem csak 3 hét lesz ebből.
Túrákra aztán haza gyüjjjéé!
valószinű olyat tettek fel amit nemszabadott volna
fórumról eltűnt a motorok+csajok rovat feltűnt ez vkinek?

rendben van
ha a Királynő meg volt, jöhet Kati asszony + a hugica
Vilit meg küld el egy sörért!
Lomtalanításban találsz valami quadot, megyek ki érted!
Jó utat!

azt mondják mocsokdrága kint a sör, csak bort szabad inni...az olcsobb
Puszilom a királynőt, add át neki, de nyelveset ám ! Szóltam Londonba, hogy tőccsék fel a kocsmákat, mer megy a Lasi !
aktuális:

A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó.
- Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást?
- Há' dikmá, á káláhári erdőt!
- Cigány, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!
- Mosmá!
Csinálok képeket.
ha lesz net, és lesz rá lehetőség, töltök majd fel képeket már kint.
Akkor jó utazást,és csinálj képeket ha látsz valami érdekeset de azért ne vidd tulzásba a tanulást
Ezzzaz!
Akkor hétvégén buli, follyon a pezsgő, foggyon a benzin és bőgjenek a motorok, hamár lasi nem lesz itt:D :D
Üdv.
Néhai motoros társatok útja úgy hozta hogy ki kell mennie angliába (iskolai nyári gyakorlat).
Ma meg talán még holnap is fent leszek fórumon, utána viszont nemláttok 3 hétig, és lehet hogy fórumozni se lesz lehetőségem ha nemlesz netünk.
Ez amolyan elköszönés szerűség lenne