Sada, Csaba, Tibike, Gombi, és mindenki, aki olvassa ! Gyomaendrődre, a Peresi Köztársaságba, endurós kirándulás, nyaralás, motorozással, juli.22-23-24. A rendszámosok jöhetnek lábon is. Kemping ingyenes, szoba 1 főre 1450 ft. / éj. A kját összedobjuk, most vágtam disznót, viszek sok mindent. Motorozás a dévaványai, és turkevei krossz pályán, meg a 3-as körös árterében endurózás, a terv. Nem kell hozni semmit, ott van minden, csónak kajak, horgászbot is, aki akar horgászni. Irjatok ki akar jönni , a hely az kiváló, és ingyenes a szobán kivül minden. üdv
Ú látom mán eefelejtettél magyarul, irni. Nem kő sokat beszéni a csajokkal, csak mondogasd, hogy love, love, addig mig le nem vetkőzik. Vihettetek volna magatokkal egy mozgó büfét itthonról, akkor nem lett volna gond az itallal.
Itten vagyok vagy fel oran at meg, 2 fontert. Ez az elso netezesi lehetoseg. Nem kell meglepodni hogy nincs ekezet, es elirok mert teljesen mas a billentyuzet.
Feri, kocsma az allitolag eleg jo, csak epp 2ezer korul adjak a sor korsojat. csajokbol is akad 1/2, foleg a szallashelzunkon. ott kapasbol 3 olasz csaje fogadott, ok is ugy vannak kint gyaksyin mint mi. a baj ottvan hogy lofasznyi a nyelvtudasom igy cseszhetem. a nyelvtudason mulik minden
udv lasi
Szegény gyerök, ha ennyi minden nincs, legalább kocsma legyen, nehogy mentővel keljen érte menni, magyar gyerök nem birja az ilyen megpróbáltatásokat. Abban bizok, legalább az angol csajokat megkergeti, mint zinger a varrógépet, a központi rugót felállitja nekik.
Beszéltem Albival telefonon.38 óra alatt értek ki.
A szállása kemény 4 m2-t jelent.A kilókat folyamatosan adja le, olyan "jó" a koszt.Netet mintha nem is ismernék, net-kávézóval sem találkozott.Úgyhogy, az ígért képeket is valószínűleg csak itthon tudja felrakni.De legalább a melója 10-16h-ig tart, és 15-20 fokos tengertől csak kb. 2-3 km-re van(amiben persze esélye sincs fürödni).Ja a város Portsmouth
Lényeg nagyjából ennyi.
Üdv.
ma kerültem egy uccsót itt a falu körül. jólesett!
3 hétig majd csak kibirom quad nélkül. vagy pedig lesz olyan szerencsém, mint a múltheti tanulmányúton
A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó.
- Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást?
- Há' dikmá, á káláhári erdőt!
- Cigány, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!
- Mosmá!
Üdv.
Néhai motoros társatok útja úgy hozta hogy ki kell mennie angliába (iskolai nyári gyakorlat).
Ma meg talán még holnap is fent leszek fórumon, utána viszont nemláttok 3 hétig, és lehet hogy fórumozni se lesz lehetőségem ha nemlesz netünk.
Ez amolyan elköszönés szerűség lenne
Feri, kocsma az allitolag eleg jo, csak epp 2ezer korul adjak a sor korsojat. csajokbol is akad 1/2, foleg a szallashelzunkon. ott kapasbol 3 olasz csaje fogadott, ok is ugy vannak kint gyaksyin mint mi. a baj ottvan hogy lofasznyi a nyelvtudasom igy cseszhetem. a nyelvtudason mulik minden
udv lasi
A szállása kemény 4 m2-t jelent.A kilókat folyamatosan adja le, olyan "jó" a koszt.Netet mintha nem is ismernék, net-kávézóval sem találkozott.Úgyhogy, az ígért képeket is valószínűleg csak itthon tudja felrakni.De legalább a melója 10-16h-ig tart, és 15-20 fokos tengertől csak kb. 2-3 km-re van(amiben persze esélye sincs fürödni).Ja a város Portsmouth
Lényeg nagyjából ennyi.
Üdv.
3 hétig majd csak kibirom quad nélkül. vagy pedig lesz olyan szerencsém, mint a múltheti tanulmányúton
Üdv
Nem csak 3 hét lesz ebből.
Túrákra aztán haza gyüjjjéé!
rendben van
Vilit meg küld el egy sörért!
Lomtalanításban találsz valami quadot, megyek ki érted!
Jó utat!
http://youtu.be/L1CHCHt4R8s
azt mondják mocsokdrága kint a sör, csak bort szabad inni...az olcsobb
A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó.
- Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást?
- Há' dikmá, á káláhári erdőt!
- Cigány, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!
- Mosmá!
ha lesz net, és lesz rá lehetőség, töltök majd fel képeket már kint.
http://youtu.be/APVIc_ox3qw
Akkor hétvégén buli, follyon a pezsgő, foggyon a benzin és bőgjenek a motorok, hamár lasi nem lesz itt:D :D
Néhai motoros társatok útja úgy hozta hogy ki kell mennie angliába (iskolai nyári gyakorlat).
Ma meg talán még holnap is fent leszek fórumon, utána viszont nemláttok 3 hétig, és lehet hogy fórumozni se lesz lehetőségem ha nemlesz netünk.
Ez amolyan elköszönés szerűség lenne