Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alszik még mindenki.
egy, csak egy ember van talpon a vidéken?
Azt a mindenit. Hát ez nemsemmi volt. Úgy elfáradtak a kezeim a pohár emelgetéstől hogy a billentyűket alig birom lenyomni.
Pár quados is volt ott a tejfakasztón (2db ltz, ozark, trx250 stb), így volt téma a motorozás is. Basszus eljövetelnél a kocsi ajtókat nyitották ki és nyújtották be mindenhol a piát. Alig bírtunk elindulni haza mert mindenhol belógott egy pálinkás poharat nyújtó kéz.
Elszakítottam éjjel a másik karláncomat is, na mondom fasza vagyok...pedig annyit ittam hogy nemkellett forgolódnom...
13-án vasárnap Jöhetek motorozni!
Belépö nics!
Mindenkit Szeretettel várok!

Változot a pálya nyomvonala,
Nics sár,viz tejesen száraz a pálya
Jelezze már aki vasárnap szándékozik jönni.
Mert ha csak 2en megyünk, akkor maradnánk itt helyben, és pályázgatnánk vagy akármi...
nehogy a végén csak ketten maradjunk polaris700al aki útnak indul...
mond a Mátén adok egy simsont a Raptorért ilyen jó üzletet nem szabad kihagynil vasárnapot kihagyom majd ha jobb lesz az idö.
van péééz
Hello!

Azért már javulok , de még antibiotikumon élek a hétvégi quadulást 100% kihagyom .
Az egész betegségbe az a legrosszabb , hogy nem tudok quadozni mikor az elmúlt napokba + 16 fok volt

Viszont megjött az új GPS tartó
joccakát
Na lépek, mert reggel irány a Merci gyár
De csak kecskemét
az első kerék volt csak ki. az is azért mert a vizen úsztattam
beteges. mondtam hogy gyógyuljon, lehet jobban jár ha a hétvégi hidegben otthon marad még pihizni
Máté meg nemcsinálja meg a raptort. mondtam is neki hogy te román. nemhallgat már semmire, elvan az autókkal...szerelget...
Mi a baj a képpel
Igazi quados kép
Na mondom a páromnak.
Ja, marad a tea
De viszek jó kis hazai vegyest
Marcival mi újság.Nyomja még az ágyat?
és ha lenne skype-od, msn vagy akármi, akkor nemkéne itt egymás üzenetére várni. és nemkéne mindenkivel megosztani ezeket a bolondos képeimet
nem szándékoztam. hideg van úszáshoz...
túra végén pálinkázás: a te poharadba vizet töltünk, pálesz helyett, és majd imitálod a jókedvet
Holnap eleresztek megint egy telefont.Az összerakáson nem múlna.
Ja, a sofőröm kilőve.Úgy, hogy csak én megyek.
Születésnapozik.
hétvégén pedig polának való terepen megyünk...elvileg. majd meglátjuk.
Na nálunk is ez lesz a vacsi
ne búsulj. nemgyőznek majd csuuklani, annyit emlegetjük őket. akkor majd feladják
na léptem disznótoros vacsira. majd késöbb fentleszek még.
Szerintem az Amcsik még mindig Karácsonyoznak.
Azért nincs alkatrészem
Vagy a Kínaiak ...ki tudja
Polaris700 lenne a legboldogabb, ha a Polával tudna menni