Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap motorozás nálam ha jó lesz az idő
Mindenkit szeretettel várok!
ÜDV! holnap ha nem esik az esö meg a hó akkor , 1 óra fele kinézek a pályához azt mehetünk pár kört
jaja. majd teszünk fel egyből havas videót.

Sada, majd gyere fel msn-re és me kéne egykis segítség
én nem bontottam még fel ,mert passzé, az enyimé , félhomályba még megy de persze zajos a képe , csodákat a helmet herotól se kell fvárni sötétbe sajnos ,mert pici az egész jószág ergo pici szenzor ergo nincs fényerő ,majd ha passz megkapja beteszteli.
Ma délután motorozás nálam!
Aki akar nyugodtan jőhett!
esik az eső. reggelre lehet jégpáncél fogad
hát erre csak Sada tud válaszolni:)
Sziasztok !

Lehet érdekelne egy D005 Brand New Mini DV Webcam Sports Video Camera.

Nemtudtok esetleg küldeni felvételt amin le van tesztelve, hogy sötétben (pl fák közt ) hogy mőködik ?
így igaz. porzik a vesém már
próbálok menni
hali, ez most nem itt lessz ,Mórán , dec 19.-én lesz, elhalasztottuk-tam:)
tedd szabaddá magad addigra, szükség van rád, meló is van, meg inni se ittunk már rég semmit se:)
azt hittem ez a mikulás futam ami nálad lesz.
vagy olyan nemis leesz?
ja, a nevezés az 3-5 E körül lesz, de megéri, majd felhivlak, hogy menjünk, az én autómmal nem lehet, meg Sadáék jönnek fotózni, de megoldom, ha tudsz megoldást, szólj:)
nem nálad lesz a verseny?
Hali, van egy amatör futam először, az 30 perc, és utána a komolyabb futam, azt pontosan nemtom mennyi, kb. egy óra, vagy valamivel több, de a kitartásodat ismerve, neked nem az amatörök között kell indulnod. Nem lesz olyan nehéz, mint a Mórahalmi, viszont fsza változatos pálya, nincsenek olyan nehéz extrém akadályok, mint itt mórán voltak, viszont nagyon fsza cross pálya, meg az enduro rész is másabb mint ittt ,tetszeni fog. Nagyon fsza , jó versenyí lesz ezt garantálom, ott a helyed. Előtte eddzél, vagy nálad, vagy bárhol, biztos vagyok benne, hogy jól fogod magad érezni. Ott lesznek a legjobbak is, nem kő betojni, kérünk tőlük energiát, meg tanácsot, oszt huzzuk neki.
mi a helyzet veled, nemlátlak msn-n.
remélem ráérek, és át tudok menni. és lesz mivel menni
Csáo Feri valami konkrétat tudsz mondani az 5-éröl?
Menyi a Nevezés,medig lehet?
Kategoriák hogy vannak?
Köszi
mindig sokan vannak, név szerint nem ismerem a rendezőket, de versenyeken sokszor találkoztunk, ismerjük egymást, biztos vagyok benne, hogy megoldják a 220 V-ot neked:)
mind1. lényegtelen
van nagyobb bajom is ennél
annyi eszöm nem voot.
megcsörgethettél volna-visszahívlak-ma ráértem, és elis hozhattam volna.
mind1. majd ako jövő héten elhozom...
Albertóóó megjött a fejkamerád.
Teszteljem vagy ne bontsam fel?

ha másnak is kell kártyátlanul 5500-6000 attól függ milyet sikerül kifogni.

11/11én rendeltem ergo pontosan tartották a 2-3hetet .
D005 Brand New Mini DV Webcam Sports Video Camera ilyet tudok ha kell szóljatok.
fasza hány versenyző lesz? van kontakt személyed a szervezők között ? SDI jössz? ha már megvan az SX .
sztem 2 laptopot is tudunk vinni,hogy a végén pörögjön a kép kidolgozás.
nem az én autómmal megyek, majd ugy alakitom, hogy beférjetek mind a ketten:
Dföldvár nincs messze, 4 után már sötétedik, úhogy itthon leszünk időben.