én nem bontottam még fel ,mert passzé, az enyimé , félhomályba még megy de persze zajos a képe , csodákat a helmet herotól se kell fvárni sötétbe sajnos ,mert pici az egész jószág ergo pici szenzor ergo nincs fényerő ,majd ha passz megkapja beteszteli.
hali, ez most nem itt lessz ,Mórán , dec 19.-én lesz, elhalasztottuk-tam:)
tedd szabaddá magad addigra, szükség van rád, meló is van, meg inni se ittunk már rég semmit se:)
ja, a nevezés az 3-5 E körül lesz, de megéri, majd felhivlak, hogy menjünk, az én autómmal nem lehet, meg Sadáék jönnek fotózni, de megoldom, ha tudsz megoldást, szólj:)
Hali, van egy amatör futam először, az 30 perc, és utána a komolyabb futam, azt pontosan nemtom mennyi, kb. egy óra, vagy valamivel több, de a kitartásodat ismerve, neked nem az amatörök között kell indulnod. Nem lesz olyan nehéz, mint a Mórahalmi, viszont fsza változatos pálya, nincsenek olyan nehéz extrém akadályok, mint itt mórán voltak, viszont nagyon fsza cross pálya, meg az enduro rész is másabb mint ittt ,tetszeni fog. Nagyon fsza , jó versenyí lesz ezt garantálom, ott a helyed. Előtte eddzél, vagy nálad, vagy bárhol, biztos vagyok benne, hogy jól fogod magad érezni. Ott lesznek a legjobbak is, nem kő betojni, kérünk tőlük energiát, meg tanácsot, oszt huzzuk neki.
mindig sokan vannak, név szerint nem ismerem a rendezőket, de versenyeken sokszor találkoztunk, ismerjük egymást, biztos vagyok benne, hogy megoldják a 220 V-ot neked:)
fasza hány versenyző lesz? van kontakt személyed a szervezők között ? SDI jössz? ha már megvan az SX .
sztem 2 laptopot is tudunk vinni,hogy a végén pörögjön a kép kidolgozás.
Mindenkit szeretettel várok!
Sada, majd gyere fel msn-re és me kéne egykis segítség
Aki akar nyugodtan jőhett!
Lehet érdekelne egy D005 Brand New Mini DV Webcam Sports Video Camera.
Nemtudtok esetleg küldeni felvételt amin le van tesztelve, hogy sötétben (pl fák közt ) hogy mőködik ?
próbálok menni
tedd szabaddá magad addigra, szükség van rád, meló is van, meg inni se ittunk már rég semmit se:)
vagy olyan nemis leesz?
Menyi a Nevezés,medig lehet?
Kategoriák hogy vannak?
Köszi
van nagyobb bajom is ennél
mind1. majd ako jövő héten elhozom...
Teszteljem vagy ne bontsam fel?
ha másnak is kell kártyátlanul 5500-6000 attól függ milyet sikerül kifogni.
11/11én rendeltem ergo pontosan tartották a 2-3hetet .
D005 Brand New Mini DV Webcam Sports Video Camera ilyet tudok ha kell szóljatok.
sztem 2 laptopot is tudunk vinni,hogy a végén pörögjön a kép kidolgozás.
Dföldvár nincs messze, 4 után már sötétedik, úhogy itthon leszünk időben.