sikerült megnéznem, nagyon fsza:)
nekem úgy monták, kb. 250-350 ft. közt jönne ki A3-asba, ha megtudnád csináltatni, örülnék neki, egyenlőre 50 db. kellene, oszt utánnyomással majd csináltatnánk még:)
kérdezz rá, oszt küldom a lét:)
http://litofilm.hu/2011_es-fal... nézd meg őket állítólag jók csak megkéne kérdezni pontosan mennyi lenne meg hány darab kellene . mert 17-24 darabál csak 2k darabja A4esre .
hát http://sadaweb.hu/download/nap... probáld meg,hogy ide kattolsz ni aztán winrar.hu ról kell winrar.
de mikor jársz benn szegeden? utánna járok én neked grafikus srác akivel dolgozok szerintem tud segíteni van még 2hét mikulás kupáig .
megkaptam, de nem tudtam megnézni, azt irta ki a gép,/ hogy a ménkű vágna bele/, hogy nem vagyok jogosult megnézni:)
Ernőt én se értem el, már amerikában van, megpróbálom mással megcsinálni a Mikulás kupáig:)
kölcsönkértem az sxet, mert a klx darabokban van. a héten remélem lesz időm azt is összepakolni. sdi volt olyan kegyes, ideadta. hálám örökké kergetni fogja. Meg aztán ugye én megkímélem, rendesen,minden sebességfokozatban, hogy amikor árulja lehessen mondani, megkímélt. Az utcánkban pl nem gyepálom.
hazaértünk, de kalandos volt. a végén már ránksötétedett maty-érnél négykézláb kerestűk az utat a tengerek közt. Az exc-n se sok villany van, az sx-en megmég annyi se... az első lánckereket is vihetem fogpótlásra, mert fogváltás lehet, eldobta a tejfogait. erősebb gáznál leszabájoz... képek?
öttömösön nyomattuk 3 quaddal.
30-40cm-es nyomvájúkat csináltunk az újdonsűlt pályán.
este értünk haza mert a fekete szörnyeteget megint vontatni kellett
azon kívül volt rendőrrel való találkozás, kishijján őz elütés, elég komoly eséshelyzetek. igazából nem a tudásomnak, hanem a többszöri szerencsémnek köszönhetem hogy itt ülök. máté quadját is majdnem fejtetőre dobtam
nekem úgy monták, kb. 250-350 ft. közt jönne ki A3-asba, ha megtudnád csináltatni, örülnék neki, egyenlőre 50 db. kellene, oszt utánnyomással majd csináltatnánk még:)
kérdezz rá, oszt küldom a lét:)
Feri, a motorosok istene éltessen!
http://youtu.be/zIfHhOIQydY
de mikor jársz benn szegeden? utánna járok én neked grafikus srác akivel dolgozok szerintem tud segíteni van még 2hét mikulás kupáig .
Ernőt én se értem el, már amerikában van, megpróbálom mással megcsinálni a Mikulás kupáig:)
FERIIII naptárat mögkaptátok ? mert Ernő nem nagyon ír vissza :S meg te se írtál .
kár hogy elmentetek. jót csapattunk.
Azért valljuk be, hogy kapott mind a két narancs a pofájára rendesen..
Kecskési pályára kikéne menni valamikor de azt sadaweben mert ott nem akarok kékkel fogocskázni
holnap ha lesz időm, feltöltöm.
már én is kiváncsi vagyok rájuk mert még nem néztem vissza
30-40cm-es nyomvájúkat csináltunk az újdonsűlt pályán.
este értünk haza mert a fekete szörnyeteget megint vontatni kellett
azon kívül volt rendőrrel való találkozás, kishijján őz elütés, elég komoly eséshelyzetek. igazából nem a tudásomnak, hanem a többszöri szerencsémnek köszönhetem hogy itt ülök. máté quadját is majdnem fejtetőre dobtam
Nekünk még volt egykis kalandozás.
Már odahordattam , vagy 100 köbméter fődet ugratóknak, stb.
Készüljetek ezerrel !
holnap lesz