Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolkozok rajta, hogy megcsinálom mert azért az haladósabb
Mióta megvan (kb5 éve) úgy használom.:D Nem egyszer állítottak meg, de sose volt semmi probléma, igaz nem hitték el, hogy 50-es...
Hellotok
Valaki használ TS-Rt 50es ként?
Rendőrök mennyire szarakodnak?
hello!

Tud valaki tsr 200-ashoz power szelepet kompletten eladót? ha igen menyniért?
Uhh ez is nagyon csörög.:D Enyém is hasonló hangon csinálja ezt, de érdekes módon mielőtt szét szedtük nem volt ilyen hang és pedig akkor se volt hézagoló a tűgörgőnél, na de mind1 jövőhéten csináltatok és kiderül ez miatt csörög-e.
http://www.youtube.com/watch?v...
halgasd meg hogy milyen szar igy a hangja!
Akkor igen elképzelhető, hogy azért csörög, mert csúszkál és gyorsabban kopik nem hiába kell oda gyárilag. Jövőhéten asszem csináltatok is oda esztergályossal nem rakom össze így hátha ez a baja.
Nekem sincsen hézagoló!
simán csuszkált a dugo a gyakszegen! (akkor azért csöröghet?)
Megjött tegnap a csomag köszönöm:)
Erre gondolok a 6-os számú alkatrész.
Nektek van a dugattyú alatt tűgörgőnél hézagoló alátét?
jah hát sok dolgom van meg fórumozást is feladtam :)
Hali,a duda helye engem is érdekel...raknék fel egyet,csak nem tom melyik vezetékre kell kötni..köszi
az is jó meg 1-2 fénykép és próbálok csinálni egy ilyesmit :D
Én aksim ki van halva...
Mire lesz másik gyártok még ilyet 20 at...
Csak co most nem jó...
Csinálnék neked...
Am annyit tudok hogy lekapom azt méregetek...
Am a duda hol van mert azt se találtam meg rajta:D vagyis hol kellene lennie ? Tsr 125/50 eltudod mondani hogy csináltad az aksi tartód mert nekem is úgy kéne megcsinálni
Mostanába nagyon eltüntél...
Amióta megvan a másik géped...
Amikor vettem mocim sokat segítettél köszi!
Most már vágom mi hogy micsoda...
Sajna most széttbaszodott a hengerem :(
Addig simson :D...
Na szét szedtem a gépet levettem a hengert és hát kettő dolog is van amiért kopoghat.

1. nincsen kihézagolva a dugónál a tűgörgő (csapszegen) megnéztem robbantott ábrán oda kéne mind a kettő oldalára hézagoló alátét, itt nincs...pedig wössner dugó és nem adtak hozzá, de valszeg akkor már régóta nem is volt az előző dugónál se.

2. szar a henger és a dugó túl sokat mozog és azért adja a hangot, de a gyűrűk viszont jók beletéve a hengerbe.

Neked is ott vannak a dugónál a hézagolók, nem? Mer ugye ez azért kell hogy ott ne tudjon össze vissza járni a tűgörgő nekem látszott is a csapszegen, hogy nem középen van megkopva.
Szerinted a kipufogó jó lenne 125re is?
Köszi:)
okés. hnp postazom is!
udv, szax tamas
és köszönöm szépen a segítséget:)
Suzuki tsr 200 alkatreszek korrekt áron! ha kell vmi csörögj
0630 480 7856
Nyíregyháza Szerén út 5 4405 Stéh Richárd