Tágulás tartályom ideje nincs...
Megette a napocska :(
De nincs tőle baja...
De zavar mer nem tökeletes :(
Itt fórumon biztos van valakinek hozzá az is.
És ilyeneket hol tudok megnézni? az olajtartály hol található mert azt se nagyon találtam meg? aksi tartót hol tudok beszerezni meg alkatrészeket hozzá.?
Hello Lenne egy kérdésem ma vettem egy TsR 125-öt és ha szembe állsz a motorral jobb oldalt minek kéne lenni-e mert a faszi azt mondta hogy egyforma vázba van 200as meg a 125-ösnek és ott a 200-as másik hűtője van de aztán rájöttünk és hogy átvert minket szóval az a kérdésem oda mi kellene olaj tartály vagy az hol van mert most azt is én keverem vagy alkatrészeket honnan lehet rendelni? előre is köszi:)
Hali egy oylan kérdésem lenne hogy a karbimból csöpög a benzin a képen pirossal jelölt helyről...nah ott nem kéne valaminek lennie? ha áll a motor ha megy onnan csöpög szépen a drága benzin....köszi sziasztok kép
Szia,lenne egy kérdésem a karbival kapcsolatban, az alján nekem folyamatosan csöpög a benzin,a képen kép piros nyíllal jelölt helyen,láttam amit árulsz karbin ott van cső,az hova megy? nálam van egy fekete cső amit kék nyíllal jelöltem talán arra kéne rámennie?nem tom hogy hova mit de mivel folyamatosan csöpög nem hiszem hogy így jó.köszi zsia
Csak ez hogy valami csattog benne, pedig jól megy azt ha a lendkereket kézzel forgatom hallani is mintha lógna benne valami, de nem tudom mi az isten lehet mer ami lóghat az új benne minden.:(
Nekem wössner van benne . A héten valamelyik nap leveszem a hengert azt megnézem nem-e ott van valami gond.
Nem tudom szerintem megéri...
12.000 Km van benne de egy karc nincs...
Én csak a tőcsavarokkal szenvedek :(
Már azokkal se... :)
Egész este szenvedtem de most jó!
Még tömcsi nélkül se fujat a hüttömbe
meg van olyan kompresszió!
Jajj ez már kellet :)
Még veszek bele megint tömcsit
aztán elválik a dolog...
Nekem vagy prox vagy wösi van benn
Prox az olcobb..
De az se rossz.
Azért járj utánna.
Am most mi baja a gépednek?
Mennyiért hüvelyeznek hengert nem tudod véletlen? Mer lehet nekem is az lesz a baja...
Power az jó nálam mielőtt szét szedtük nem volt semmi hangja most se ér bele mert le lett csiszolva belőle elég sok mikor legutoljára becsúszott, de nálad tuti az ér bele ha meghúzod a bowdent és elhallgat azt vedd ki azt köszörülj le a végükből mer csak a dugót szét bassza szép lassan a gyűrűkkel együtt. De hogy 100% kizárjam a powert is, ki fogom venni a szelepeket azt megnézem úgy is...
Én meg most szenvedek de nagyon!
Vehetek új hengert :(
Most gyűjthetek...
Jah meg hengerfejet...
Am nézd meg feszes e a bóvden a
póvernál meg hogy jelzésen áll e amikor
visszamegy...
Mást nem tudok...
Én is kurva sok mindent próbáltam...
Néha ha meghúzom kézzel a bóvdent elhalgat...
Azért idegesít mert előtte nem volt ilyen hangja egyáltalán nem zörgött,csörgött szal ez így nincs rendjén nekem ne csörögjön ha idág nem tette főleg úgy hogy most ki lett cserélve csomó minden. A héten leveszem a hengert és megnézem ott mi lehet, de már nagyon unom 2x volt szét szedve a blokk 1 hónapon belül.
Jah meg tőcsavarjaim ki vannak halva... Jeee :(
Faszt lehet csinálni ?
Kicseréltem 10 esre kivéve az 5 ös számut mer az az...
És a 3. megin kiszakadt
lassan 30 as menetnél tartok... :(
Hengert mennyibe lehet?
Jó állapotut?
Ebbe 8 e km van hüvelyezés óta és nincs szívem kibaszni...
Én nem a kopoltyúnál mondom az olajtartályt!
Ami a far idomhoz ér idom...
Azt kell lekapni.
Sárvédőnél hátul.
nem mondták el?
Hol kell olajat stb :/
Elég kínlódós olajbetőltés
szerszám nélkül
megbújik az idom mögött a betöltő...
Megette a napocska :(
De nincs tőle baja...
De zavar mer nem tökeletes :(
Itt fórumon biztos van valakinek hozzá az is.
lávő idomot ahol van a karbinak a szürő...
Ott van a beöntő.
De túloldalt is látni a tartályt...
Nekem wössner van benne . A héten valamelyik nap leveszem a hengert azt megnézem nem-e ott van valami gond.
12.000 Km van benne de egy karc nincs...
Én csak a tőcsavarokkal szenvedek :(
Már azokkal se... :)
Egész este szenvedtem de most jó!
Még tömcsi nélkül se fujat a hüttömbe
meg van olyan kompresszió!
Jajj ez már kellet :)
Még veszek bele megint tömcsit
aztán elválik a dolog...
Nekem vagy prox vagy wösi van benn
Prox az olcobb..
De az se rossz.
Azért járj utánna.
Am most mi baja a gépednek?
Nem tudom pontossan
Ha jól emlékszek...
Ha minden igaz
Power az jó nálam mielőtt szét szedtük nem volt semmi hangja most se ér bele mert le lett csiszolva belőle elég sok mikor legutoljára becsúszott, de nálad tuti az ér bele ha meghúzod a bowdent és elhallgat azt vedd ki azt köszörülj le a végükből mer csak a dugót szét bassza szép lassan a gyűrűkkel együtt. De hogy 100% kizárjam a powert is, ki fogom venni a szelepeket azt megnézem úgy is...
Vehetek új hengert :(
Most gyűjthetek...
Jah meg hengerfejet...
Am nézd meg feszes e a bóvden a
póvernál meg hogy jelzésen áll e amikor
visszamegy...
Mást nem tudok...
Én is kurva sok mindent próbáltam...
Néha ha meghúzom kézzel a bóvdent elhalgat...
Faszt lehet csinálni ?
Kicseréltem 10 esre kivéve az 5 ös számut mer az az...
És a 3. megin kiszakadt
lassan 30 as menetnél tartok... :(
Hengert mennyibe lehet?
Jó állapotut?
Ebbe 8 e km van hüvelyezés óta és nincs szívem kibaszni...