Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1690 ft a legolcsobb postakölcség,,
Érdekelni érdekel csak egyenlegem 0
Jó annyit megér.
Lehető legolcsóbban add fel postán.
Van e-mail címed?
A kettő 3500ft ha érdekel hívj fel 06204923223
sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Suzuki ts125x-nek mi a felsö tügörgő száma?
Nekem emez kéne meg a kipu...
Kipu ért adok 3000Ft -ot
És szuvenírnek adsz egy
hűtőcsövet. Azt amely
ki van jelölve...Adok azért is
400Ft-ot
Kép:
Köszönöm a választ utána nézek a dolognak.
Igen lehet.A rugó tetején lehet állítani több lépcsőben forgatással.Ami ciripelést meg halassz a blokkból, valószínűnek tartom ,hogy a power szelep lehet.
Még egy kérdésem lenne.Hátsó teleszkópon lehet állítani vagy javítattni kell ha túl puha?Nagyon pattog alattam a motor.
Köszi a választ akkor a hajtókarom még jó.
Akartam írni, hogy mozoghat kb ennyit. bocs
Üdv.
Mozoghat,de nem ennyit.Kb fél-fél cm ide oda az egészséges.
A ciripelés több mindentől lehet.De a legvalószínűbb a kopás vagy a helytelen összeszerelés.
Üdv mindenkinek!Segítséget kérnék Normális,hogy a tsr 125-ösöm hajtókarja oldal irányban kb.fél centit mozdul mind két irányba?Fel-le semmit csak oldalra.Menet közben van pici ciripelő hangja ettől lehet?Segítségeteket előre is köszönöm
tsr alkatreszek ! ELADÓ
06304807856
Hívj fel
suzuki tsr vagy tsx----Hátsó teleszkóp érdekel ajánlatokat konya75@freemail.hu köszönöm.
Sziasztok
Keresek TSR125 első telót ,első hátsókerék csapágyak közötti távtartó perselyeket
Le kell venni a berugó felöli deknit és megnézni a berugó fogaskereket de ez TSR-nél van
szerintem nem túl nagy a különbség valami ötlet?
Csak TSR -t tudom
Igazából az érdekelne, hogy sacc mennyi lenne a megcsinálása? Ha a váltóval van a baj?
itt egy kép róla
TS125.
Ez ts vagy tsr
uj állapotba volt de eladta 5000ft ért