Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nekm ugyan ilyenem van,és nem csörög mióta felujítottam.
Előtte csörgött főleg mikor eltört a gyűrű...
Am majd lehet érdekel pár cucc a gépből...
szlobodag@index.hu Ide akkor írd meg.

Köszi.
Megmondom mit nézz meg de csak e-mailbe vagy skype -on
Nekem TSR van nem TSX ez ahogy eléggé más az egész blokk is.

Ma mentem a géppel, de annyira csörög, hogy így nem merek vele menni nem tudom mit csináljak vele.
naa az fasza venyimi vagy:D
majd meg látogatlak egyszer meg nézem azt a tsx-et:D
jaaa meg ha kell valami alkatrész akkor szólsz aztán megegyezünk:D
Még meggondolom:)
Páran bontottak már szét és szép lassan elkeltek a cuccok, de nem kevés időbe tellik, ha szét hullik az enyém az is erre a sorsra jut valszeg.:D
Hello azt akarom hogy szerintetek érdemes lenne szétbontani egy TSR125-öt?
Sziasztok!
Nincs TS fórum úgyhogy itt próbálkozom:/.Szükségem lenne ts50be a karburátorba úszóra meg tömítésre.Szerintetek hagyjam a keresgélést és próbáljam meg pótolni valamivel vagy tudok találni bele? Ha valakinek vannak ilyen alkatrészei eladók akkor válaszoljon légyszi:).
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Nem csörögnek ezek, csak ha valami lóg bennük, vagy nem jó, alapból szép hangjuk van nekem ilyen volt mind idáig nálad ez a csörgő hang már arra utalt, hogy valami gebasz van ami be is következett.

Venyimi vagyok.
Hát hallod nem vagyok ideges!
Szerintem ezek már gyárilak csörögnek!:)
Szomszéd falu?:D miért te hol laksz?
Uhh hát ez szép munkát végzett, nálad akkor komolyabb gond volt mint nálam, nem sokáig bírta.

Én meg össze raktam megint, de ugyanúgy kis fordulaton csattog, de már leszarom használom így ameddig megy meguntam a szerelgetést meg a pénzköltést.

Látom a hirdetésbe szomszéd faluba laksz.
Helló!
Van egy pár cuccom eladó!:)
kivéve a dugó,hengerfej!
Vagy egyben mindennel 60000ft!
A dugó kuka meg a hengerfej is!
A henger még talán jó!
Eladó Suzuki Ts125x Öszzes alkatrész!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

A képeken látni lehet hogy mit csinált az eltört gyűrű!:S
Sziasztok, keresek Suzuki TS125x Idomokat, kormány kezelőszerveket, fékkar. kuplungkar, illetve tankot, ülést. Pmben árajánlattal lehet zaklatni!

Köszi előre is!
fékmunkahenger valakinek?
80% os michelin krossz gumi (első)....stb :)
Suzuki tsr 200 alkatreszek korrekt áron! ha kell vmi csörögj
0630 480 7856
Meg mert mi csináljuk.:) Volt már szerelőnél onnét kezdődött a hiba...Ma is jutottam valamire kiderült, hogy a balansz tengely körül jön a hang, de még az se biztos, holnap leveszem a kuplungot és meg hallgatom úgy is, de valami ott lesz ami kopog.
Üdv:érdekelne 1997 tsr 200 hoz idomszett ha valakinek van írjon.mindent meghallgatok.köszi
a szerelő megbízható?
Nagyon kopog/csörög, pedig új hajtókar,főtengely csapágyak,szimeringek. Wössner dugó. Már kétszer szét volt szedve a blokk és még mindég. De a hang a főtengely körül jön pedig nem a dugótól.
mi is a baj vele?
Nekem az első két évbe volt csak terepre használva aztán vettem rá utcai gumikat azt azóta országúton használom, vagy is most épp csak használnám.:(

Elvittem a hengert dugót szerelőhöz, hogy mérje meg nem-e ott van gond, de minden méret tökéletes. Mozgattam a lendkereket és onnét jön valahonnan ez a kotyogó hang, de nem tudom egyszerűen bediagnosztizálni.