Hali!
Nekm ugyan ilyenem van,és nem csörög mióta felujítottam.
Előtte csörgött főleg mikor eltört a gyűrű...
Am majd lehet érdekel pár cucc a gépből...
Sziasztok!
Nincs TS fórum úgyhogy itt próbálkozom:/.Szükségem lenne ts50be a karburátorba úszóra meg tömítésre.Szerintetek hagyjam a keresgélést és próbáljam meg pótolni valamivel vagy tudok találni bele? Ha valakinek vannak ilyen alkatrészei eladók akkor válaszoljon légyszi:).
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Nem csörögnek ezek, csak ha valami lóg bennük, vagy nem jó, alapból szép hangjuk van nekem ilyen volt mind idáig nálad ez a csörgő hang már arra utalt, hogy valami gebasz van ami be is következett.
Meg mert mi csináljuk.:) Volt már szerelőnél onnét kezdődött a hiba...Ma is jutottam valamire kiderült, hogy a balansz tengely körül jön a hang, de még az se biztos, holnap leveszem a kuplungot és meg hallgatom úgy is, de valami ott lesz ami kopog.
Nagyon kopog/csörög, pedig új hajtókar,főtengely csapágyak,szimeringek. Wössner dugó. Már kétszer szét volt szedve a blokk és még mindég. De a hang a főtengely körül jön pedig nem a dugótól.
Nekem az első két évbe volt csak terepre használva aztán vettem rá utcai gumikat azt azóta országúton használom, vagy is most épp csak használnám.:(
Elvittem a hengert dugót szerelőhöz, hogy mérje meg nem-e ott van gond, de minden méret tökéletes. Mozgattam a lendkereket és onnét jön valahonnan ez a kotyogó hang, de nem tudom egyszerűen bediagnosztizálni.
Nekm ugyan ilyenem van,és nem csörög mióta felujítottam.
Előtte csörgött főleg mikor eltört a gyűrű...
Am majd lehet érdekel pár cucc a gépből...