Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Suzuki Tsr 125-höz ha valaki tudna nekem kuplung állítási információval szolgálni akkor azt nagyon megköszönném!
Esetleg robbantott ábrát ha valaki tudna...
Valamint infó arról, h normális e ezen a gépen ha az első lánckerék oldalirányba kotyog ?! Nem tartom túl jónak a felfogatását, lehet ,h a típusé rossz v. már az enyém nem az igazi...
Na az idei szezon megint jól indul, szinte sosincs olyan év, hogy ne kéne valamit csinálni a gépen.:(
Most a főtengely szimering adta meg magát ezért szét kell bontani az egész blokkot, egyszerűen kezdem unni már évről évre való szerelgetést, lehet megcsinálom azt eladom a fenébe nem kínlódok vele tovább, pedig már 5éve megvan.
Hogy ne legyen csak ennyi ezért keresek Lendkereket is esetleg gyújtással együtt, de igazából csak a lendkerék kell.
itt az email:bodit23@freemail.hu
TSR hátsó fék tárcsát menyiért csinálnál?
Suzuki Tsr 125-höz ha valaki tudna nekem kuplung állítási információval szolgálni akkor azt nagyon megköszönném!
Esetleg robbantott ábrát ha valaki tudna...
Valamint infó arról, h normális e ezen a gépen ha az első lánckerék oldalirányba kotyog ?! Nem tartom túl jónak a felfogatását, lehet ,h a típusé rossz v. már az enyém nem az igazi...
Válaszokat előre is köszönöm!
Heves megyében van!Gyöngyös mellett (Nagyrédén)
Mien teleülésen eladó?
Most a főtengely szimering adta meg magát ezért szét kell bontani az egész blokkot, egyszerűen kezdem unni már évről évre való szerelgetést, lehet megcsinálom azt eladom a fenébe nem kínlódok vele tovább, pedig már 5éve megvan.
Hogy ne legyen csak ennyi ezért keresek Lendkereket is esetleg gyújtással együtt, de igazából csak a lendkerék kell.
érdekelne a kormány utánvétellel el tudod küldeni ?
2194 Tura nefelejcs u. 1 Tóth Csaba
üdv