Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! megvan még és az ára 5000ft! ha érdekel írj és megbeszéljük! Ha küldesz emailcímet elküldöm a számom!
szia érdekelne h a kipufogó hátsó része meg van e még és ha igen akkor milyen árba adnád?köszönöm
eleganten93@citromail.hu
küldd el az email címed és küldöm a számom! megbeszélünk mindent telefonon!
Létszi küldjél egy tel.számot meg körülbelol egy árat mennyire gondoltál?
megvan csak a power nyelv nincs benne!
Érdeklődnék hogy a henger meg e van?
Üdv!
Igen megvan még 3 ezer forint az ára és Nagyrédén (Heves megye) található!
szia czünder érdekelne ha kipufogó meg van e még és ha igen milyen árba.!?
érdekelne hogy a kipufogó meg van e még és ha igen helyileg hol található. Uicz Béla
Szia.grat hozzá köszi h szóltál.
Eladtam a motort, ne várd a blokkot, de sok szerencsét
Üdv
Eladó Suzuki Tsr Gyári kipufogó!
3000Ft
lacko46
Én Komárom-Esztergom megyében lakom szowal ha vmi kell csörögj rám. nekem tsr200 alkatrészek vannak bontva... megvan kompletten a kábelköteg ami a mocihoz kell!
ha érdekel telfonon utolérsz: 0630 480 7856
Köszi a választ!
Hát ha minőségi alkatrészeket akarsz, akkor jól zsebbe kell nyúlni nekem most a kettő főtengely csapágy+az összes szimering 35k volt és ezek mind eredeti suzuki alaktrészek. Szal kb olyan 50-60k tuti lenne, de írj a suzukinak azt alvázszám alapján megmondják mindennek az árát.
Szevasztok.Meg tudná nekem mondani valaki,hogy mennyibe fájna kb.ha a tsr 125-ömben az összes csapágyat szimeringet ki cserélném a blokkban?Köszi a választ előre is.
KERESEK tsr 125 -höz kuplung kar tartót.
Hali! Menyiért adnád az első telókat befogóval együt?Ha megvan még.
Sziasztok!
Szinte a nulláról, azaz kosárból lett össze szerelve egy ts125x. Vezetékelési problémáim adódtak, mert a kábelköteg is rossz állapotban volt. Mivel a műszerfal törött, a gyújtáskapcsoló máshova lett felszerelve. Az első kérdés az lenne, hogy mi a három állás a gyújtáskapcsolón, melyik állásban indul? A második, van-e valakinek felesleges gyújtótrafója és tirisztorja, hogy ki tudjam próbálni, miért nem ad szikrát a gyertya? Bátran írhatjátok a tanácsokat, hogy ne múljon el a nyár indulás nélkül. Ha van itt valaki, aki Komárom-Esztergom megyében lakik, írja meg! Köszi
Ma összeraktuk a blokkot full szimering csere és főtengely csapágy csere volt és valamiért alapjáraton nagyon csúnya hangja van mintha a powerbe beleérne a dugó mint régen, de az kizárt mert nem tud beleérni.

Érdekes módon nagyobb fordulaton megszűnik ez a hang. Valami ötlet?

Pedig már úgy vártam hogy kész legyen és jó lesz, de így nem merek menni se vele hiába szűnik meg magasabb fordulaton a hang.:(
Üdv!

TSR 125 elsőteló olajmennyiségét szeretném megtudni.

évjáratot nem tudok, a teló 41es

köszi
Hello mindekinek! Vennék 125 tsr ös blokkot egyben jó állapotban lévőt!
Itt az msn címem:horvathzsoca@windowslive.com